Ethem Efe
Üstün
60 FPS üstü alınamıyor mu bu oyunda? Sanırım yüklediğim sürümden kaynaklı tam emin değilim. Farklı bir sürüm deneyince düzelmesi vs gerekiyor diyorlardı.
60 FPS üstü alınamıyor mu bu oyunda? Sanırım yüklediğim sürümden kaynaklı tam emin değilim. Farklı bir sürüm deneyince düzelmesi vs gerekiyor diyorlardı.
Oyunu 30 40 FPS ile bitirdim fakat oyunda ufak tefek takılmalar harici öyle "oynanamaz" dediğim bir kısım yoktu.
GTA IV'de 60FPS üstü alırsanız RAGE motoru bozuluyor. Motor, araç sürmeleri sıkıntılı oluyor. Maisonette'e giderseniz NPC'ler, oyunun sinematiğini izlerseniz yine NPC'ler; araç sürmeler bozuluyor. Sisteminiz desteklese bile ya oyun içinden ya da (tamamen yırtılma önleme için ama monitör iyiyse gerek yok) monitörünüzü 60Hz moduna alarak oynayın. GTA IV benim en sevdiğim oyundur.
Buyurun sadece izleyin videoda oyun sabit 120FPS:
Oyunu Vulkan API ile çalıştırırsanız FPS sorunu ortadan kalkıyor.
Sadece videoyu izleyin dediğiniz şeyin hiçbir alakası yok.
Oyun 60 FPS üstünde çalışıyor. 60 FPS üstünde bozulduğu kısımlar var. Mesela bir araç bulma görevinde Nikko cutscene buga girdiği için garajdan çıkamıyor.
Rockstar, kullandığı grafik motorunda bazı mekanikleri FPS'ye bağlamış durumda. Doğru örnek olur mu bilmiyorum ama Tickrate gibi düşünün. Ancak oyun 60 FPS üstünde iken de sorunlu kısımlara uğramadığınız sürece akıcı bir şekilde çalışıyor.
İkiniz de doğruyu söylüyorsunuz ama birbirinize sinirleniyorsunuz.
@Darth AMD @The Semih