GTA kötü olacak

Woke ağırlıklı bir oyun çıkacağını gram düşünmüyorum. Ha bir mucize oldu çıktı diyelim, orasını konsolcular düşünsün. PC ye bir ihtimal erkenden gelirse bir dünya mod çıkar zaten, hoşuma gitmeyen şeyi modla sansürler geçerim.

GTA Online baştan beri sıfırdan sona doğru yapılan bir işten çok; talebe göre içerik çıkan bir mod olduğu için berbat ötesi içeriklere sahip. GTA 6'da öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Ki GTA IV'ün DLC'sinde "Gay Tony" isimli bir karakteri anlatıyorlar. Çok da Woke kültürüne karışacak bir şirket değil Rockstar Games.

Baştan sona kurgulanmış ve elden geçirilmiş bir oyun olduğu sürece GTA 6, RDR 2'den bile iyi bir oyun olacak. Umarım Online'da yaptığı şeyleri Retconlayarak hikaye anlatımına devam ederler çünkü GTA Online, Rockstar Games'in çıkardığı en laubali hikaye anlatımına sahip oyunu.

İyi veya kötü nedense GTA 6 çıkacak diye öyle o kadar hevesli değilim, bilmiyorum belki ben fazla nostaljik takılıyorumdur ama GTA 5'in hala iyi olduğunu düşünüyorum. GTA 6 çıksın, çıkmasına ama öyle deli gibi bu zaman mı ertelenecek keşke ertelenmese gibi kafamda senaryolar kuracak kadar beklemiyorum.

Yok olmayacak iyi olacak

Asla kötü bir oyun çıkmaz bence ama bekleneni karşılamak artık imkansız oldu. Ben şahsen gram heyecanlı değilim çıkar oynarız geçer gider mantığındayım.

Katılıyorum, Cyberpunk'ı birçok kez bitirmeme rağmen haritanın bazı yerleri hala ezberimde değil ancak GTA 5'i o kadar oynamamış olsam bile çoğu yerini hatırlıyorum. Gerçek bir dünya gibi CP2077'nin haritası.

Benim Rockstar'a güvenim tam. Başarılı ve oynaması eğlenceli bir oyun çıkaracaklarını düşünüyorum.

Katılmıyorum barney stinson.

Sebebini açıklarsanız memnun oluruz kağıda çizilen anime kızı.

GTA 6 çok iyi olacak. Şu saçma yapınızdan çıkın.

Woke girdiği yeri sağlam bırakmaz. Ek olarak neredeyse tüm senaristler ve karakter yaratıcıları değişti. Oyunun senaryosunun oynanmayacak kadar kötü olacağına %70 eminim. %30'luk ihtimal ise bu kadar büyük bütçeyi çöp etmek istemeyecekleri durumda gerçekleşir. Ancak en son GTA online zamanında gördüğüme göre şunu söyleyebilirim: Woke kültürü çok sağlam şekilde şirketin içine işlemiş.

Hocam paradan daha önemli bir şey yok şirketler için. Eğer oyunu soft/aile dostu ve çocuk çekecek şekilde yaparlarsa çok kazanırlar. Eğer çok kazanacaklarsa...

Son düzenleyen: Moderatör:
13 yıl beklemeye değecek bir oyun olacağını düşünmüyorum ama yine de inanılmaz bir oyun olacak.

13 yıl beklemeye değecek bir oyun olacağını düşünmüyorum ama yine de inanılmaz bir oyun olacak.
Hocam açık dünyası vs. yine aşırı iyi olur. Ancak kar etmeden bırakmazlar. Hikaye tarafını mundar edip online rp kısmına odaklanırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…