Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
GTA Online baştan beri sıfırdan sona doğru yapılan bir işten çok; talebe göre içerik çıkan bir mod olduğu için berbat ötesi içeriklere sahip. GTA 6'da öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Ki GTA IV'ün DLC'sinde "Gay Tony" isimli bir karakteri anlatıyorlar. Çok da Woke kültürüne karışacak bir şirket değil Rockstar Games.
Baştan sona kurgulanmış ve elden geçirilmiş bir oyun olduğu sürece GTA 6, RDR 2'den bile iyi bir oyun olacak. Umarım Online'da yaptığı şeyleri Retconlayarak hikaye anlatımına devam ederler çünkü GTA Online, Rockstar Games'in çıkardığı en laubali hikaye anlatımına sahip oyunu.
Baştan sona kurgulanmış ve elden geçirilmiş bir oyun olduğu sürece GTA 6, RDR 2'den bile iyi bir oyun olacak. Umarım Online'da yaptığı şeyleri Retconlayarak hikaye anlatımına devam ederler çünkü GTA Online, Rockstar Games'in çıkardığı en laubali hikaye anlatımına sahip oyunu.
Thanos
Üstün
İyi veya kötü nedense GTA 6 çıkacak diye öyle o kadar hevesli değilim, bilmiyorum belki ben fazla nostaljik takılıyorumdur ama GTA 5'in hala iyi olduğunu düşünüyorum. GTA 6 çıksın, çıkmasına ama öyle deli gibi bu zaman mı ertelenecek keşke ertelenmese gibi kafamda senaryolar kuracak kadar beklemiyorum.
Merhaba, son zamanlarda Rockstar'ın izlediğ politikaları hiç sevmiyorum. Geçenlerde YouTube gezerken
Bu videoya denk geldim. Oyuna dair tüm umutlarım tükendi. Benim görüşüm çok cilalı bir "woke" yapımı olacak.
Yok olmayacak iyi olacak
Josuke Higashikata
Çalışkan
Asla kötü bir oyun çıkmaz bence ama bekleneni karşılamak artık imkansız oldu. Ben şahsen gram heyecanlı değilim çıkar oynarız geçer gider mantığındayım.
47rapflex
Becerikli
Oyunla ilgili temel endişelerim; harita büyüklüğü ve kullanılan fizik motorunun kalitesi üzerine. Umarım RDR2'deki gibi yarı-script (önceden tanımlanmış) hareketlere dayalı bir fizik motoru yerine, daha dinamik bir yapı tercih ederler. Tabii ki GTA 4 kadar kontrolsüz bir serbestlik beklemiyorum; ancak fiziğe önem veren biri olarak, etkileşimlerin gerçekçi hissettirmesi benim için çok kritik.
Harita konusundaki asıl korkum ise ölçeklendirme. GTA serisinin haritaları bana hep 'minyatür' gibi geliyor; yani yüz ölçümü olarak gerçekçilikten uzak ve her şey küçültülmüş hissettiriyor. Örneğin; Cyberpunk 2077'de bir binaya baktığınızda, yüksekliği ve derinlik algısı size o devasa yapıyı gerçekten hissettiriyor. GTA 6'da da tam olarak bunu bekliyorum; bir caddenin veya sokağın boyutları gerçek dünyadaki ölçeklerle örtüşmeli. Harita büyüklüğü açısından ise Just Cause 2'deki gibi bir uçtan bir uca gitmenin gerçekten vakit aldığı, uçsuz bucaksız yolların olduğu bir dünya hayal ediyorum.
Katılıyorum, Cyberpunk'ı birçok kez bitirmeme rağmen haritanın bazı yerleri hala ezberimde değil ancak GTA 5'i o kadar oynamamış olsam bile çoğu yerini hatırlıyorum. Gerçek bir dünya gibi CP2077'nin haritası.
Sebebini açıklarsanız memnun oluruz kağıda çizilen anime kızı.
Woke girdiği yeri sağlam bırakmaz. Ek olarak neredeyse tüm senaristler ve karakter yaratıcıları değişti. Oyunun senaryosunun oynanmayacak kadar kötü olacağına %70 eminim. %30'luk ihtimal ise bu kadar büyük bütçeyi çöp etmek istemeyecekleri durumda gerçekleşir. Ancak en son GTA online zamanında gördüğüme göre şunu söyleyebilirim: Woke kültürü çok sağlam şekilde şirketin içine işlemiş.
Öyle kötü bir oyun yapmazlar. 2 milyar dolar ile evren tarihinin çıkmış ve çıkacak en iyi olacaktır bence. Eğer öyle bir şey olmazsa dünyanın en iyi oyun şirketi lakabını geri alalım. Rockstar Games ne yapacağını bilir.
Hocam paradan daha önemli bir şey yok şirketler için. Eğer oyunu soft/aile dostu ve çocuk çekecek şekilde yaparlarsa çok kazanırlar. Eğer çok kazanacaklarsa...
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam açık dünyası vs. yine aşırı iyi olur. Ancak kar etmeden bırakmazlar. Hikaye tarafını mundar edip online rp kısmına odaklanırlar.13 yıl beklemeye değecek bir oyun olacağını düşünmüyorum ama yine de inanılmaz bir oyun olacak.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-