Herkesin dediğinin aksine oyunun çok fazla woke olacağına katılıyorum ben de maalesef.
Her ne kadar fizikleri iyi yapsalar, hikâye güzel olsa da neredeyse oyunun her kısmında bunu göreceğimiz için can sıkacağına eminim. Zaten GTA Online güncellemelerinden belliydi; eski oyunlara bakıp şimdiki güncellemelere bakınca Rockstar Games'in maalesef nasıl bir yere gittiği anlaşılıyor. Umarım yaşanmaz.

Oyunla ilgili temel endişelerim; harita büyüklüğü ve kullanılan fizik motorunun kalitesi üzerine. Umarım RDR2’deki gibi yarı-script (önceden tanımlanmış) hareketlere dayalı bir fizik motoru yerine, daha dinamik bir yapı tercih ederler. Tabii ki GTA 4 kadar kontrolsüz bir serbestlik beklemiyorum; ancak fiziğe önem veren biri olarak, etkileşimlerin gerçekçi hissettirmesi benim için çok kritik.

Harita konusundaki asıl korkum ise ölçeklendirme. GTA serisinin haritaları bana hep 'minyatür' gibi geliyor; yani yüzölçümü olarak gerçekçilikten uzak ve her şey küçültülmüş hissettiriyor. Örneğin; Cyberpunk 2077’de bir binaya baktığınızda, yüksekliği ve derinlik algısı size o devasa yapıyı gerçekten hissettiriyor. GTA 6’da da tam olarak bunu bekliyorum; bir caddenin veya sokağın boyutları gerçek dünyadaki ölçeklerle örtüşmeli. Harita büyüklüğü açısından ise Just Cause 2’deki gibi bir uçtan bir uca gitmenin gerçekten vakit aldığı, uçsuz bucaksız yolların olduğu bir dünya hayal ediyorum.

GTA 6 çok iyi olacak. Şu saçma yapınızdan çıkın.
GTA 5'den sonra 13 yıl bekleyen ve 2 milyar dolar harcadığını iddia eden şirketin sırf siz eglenin diye bir oyun yapacagini dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz. Hala GTA 5 Online icerigi cikartiyorlar. GTA 6 Online odaklı olacagi söylentisi vardi ve ortaya sadece oyuncuları sömürmek icin etik kurallardan uzak bir oyun cikacagini dusunuyorum. Kisacasi hikayesi kötü, Online icerigi ise surekli sizden para sizdirmak icin bisiler cikaran bir oyun olacak gibi gozukuyor. Benim dusuncem bu. 2 milyar dolar harcandığı söyleniyor dile kolay. 2 milyar dolar öyle basit bir para değil. Umarım yanılıyorumdur. GTA 6 ciktiktan sonra No Comment videolar sonrasinda duruma göre imkanım olursa alacagim. Eger bekledigim gibi RDR 2 kalitesinde olmazsa Torrent sürümünü bekleyeceğim.

GTA 5'den sonra 13 yıl bekleyen ve 2 milyar dolar harcadığını iddia eden şirketin sırf siz eglenin diye bir oyun yapacagini dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz. Hala GTA 5 Online icerigi cikartiyorlar. GTA 6 Online odaklı olacagi söylentisi vardi ve ortaya sadece oyuncuları sömürmek icin etik kurallardan uzak bir oyun cikacagini dusunuyorum. Kisacasi hikayesi kötü, Online icerigi ise surekli sizden para sizdirmak icin bisiler cikaran bir oyun olacak gibi gozukuyor. Benim dusuncem bu. 2 milyar dolar harcandığı söyleniyor dile kolay. 2 milyar dolar öyle basit bir para değil. Umarım yanılıyorumdur. GTA 6 ciktiktan sonra No Comment videolar sonrasinda duruma göre imkanım olursa alacagim. Eger bekledigim gibi RDR 2 kalitesinde olmazsa Torrent sürümünü bekleyeceğim.
Öyle kötü bir oyun yapmazlar. 2 milyar dolar ile evren tarihinin çıkmış ve çıkacak en iyi olacaktır bence. Eğer öyle bir şey olmazsa dünyanın en iyi oyun şirketi lakabını geri alalım. Rockstar games ne yapacağını bilir.

Öyle kötü bir oyun yapmazlar. 2 milyar dolar ile evren tarihinin çıkmış ve çıkacak en iyi olacaktır bence. Eğer öyle bir şey olmazsa dünyanın en iyi oyun şirketi lakabını geri alalım. Rockstar Games ne yapacağını bilir.

Benim sadece tahminim bu. Bir sürü calisani isten attilar. O kadar cok beklentiye kapilmamalisin.

Hocam videoyu izlediniz mi? Sizce derdim o mu? Çocukluğumdan beri oynayıp sevdiğim bir oyun. Bozulmasını istemiyorum. GTA ile cinsiyetlerin alakası ne? Neden gay black girl boss tüm yeni yapımlara ekleniyor?
Biz bozulma göremiyoruz. Herkesin kendi kararı. Oyunlarının geniş kitleye girmelerini istiyorlardır.

Olm GTA SA'da da GTA IV'te de gaylere dair şeyler vardı. Hatta GTA IV'ün Gay Tony DLC'si var. Rockstar Woke akımına kolay kolay kapılmaz. Hele Spider-Man 2'deki gibi asla göremezsiniz.