GTA Online Enhanced sürümünde hileci sorunu

Yani yine BattleEye gibi bir anti cheat eklenir ama ben çok fark yaratacağını sanmıyorum. Bu hile konusuna artık alıştım gibi bir şey. Beni asıl endişelendiren şey FiveM. Günümüzde FiveM serverlarında bulunan dosyaları yüklerken virüs yiyen kişiler duymuştum. Sırf bu yüzden FiveM yüklemedim. Şimdi GTA 6 ile entegre şekilde gelecek FiveM. Durum böyle olunca bir nevi resmi gibi oluyor. Eğer yine modlar vesaire olacaksa insanların zaten GTA 6 ile entegre deyip bu işi abartması.

Köpek balığını mangal gibi çevirmeleri GTA Online'ın geldiği noktayı tek başına özetlemiş hocam. Sanırım en mantıklısı para kasarken kapalı oturum, eğlenmek isterken de kaosa hazır şekilde açık oturum olacak. Tavsiye için teşekkür ederim.

Ciddiyim keşke o sahnenin kaydını alsaydım, paylaşırdım burada. Hilelerden birisi de tek dokunuşla tam takır zırhlı aracımı bozdu. Direkt bozdu ve kullanılamaz hale getirdi. Hileler neredeyse oyun kurucusu gibi takılıyorlar etrafta. Eskiden sadece temel şeyler yapılırdı, şimdi adamlar direkt utanmasalar mapi yeniden tasarlayacaklar.

CS2 gibi çok hileci var online oynanmaz pek, arkadaşlarınla heist yapar geçersin anca. Benim kafama uçak fırlatıp etrafıma duvar örmüştü birisi.

Haklısınız hocam, yıllardır çözülememesi insanı gerçekten kendi çözümünü üretmeye itiyor. Yine de hileye hileyle karşılık verince iş daha da büyüyor; ben en iyisi kapalı oturumda devam edeyim.

Umarım entegre ederler.

Herkesi bir lokasyona ışınlayıp patlatan mı dersin, herkesin kafasına UFO ışınlayan mı dersin, gökten gemi yağdıran mı dersin, dünyayı ters düz eden mi dersin, karakterleri anadan üryan çırıl çıplak yapan mı dersin her şey yaşandı ve hâlâ yaşanıyor.

Mesela durup dururken bir anda seviyeni "9999" yapıp cebine "2147483647" dolar para gelebilir.

Gerçekten oyun kurucusu gibi takılıyorlar hocam, anlattığınız sahne GTA'dan çok modlu sandbox oyununa dönmüş. Böyle giderse yakında Los Santos'u baştan inşa edecekler.

Yahu tankları birleştirip Godzilla yapanı gördüm. Lüks evlerin olduğu mahallelerin ortasına, zemine hatta duvarlara rüzgâr türbinleri koyanları da gördüm ben PS3 döneminde. Evinden çıkan oyuncu türbine çarpıp ölüyordu, mecbur yakın lokasyonda doğacağın için yeniden çarpıp ölüyordu oyuncu. Gökyüzüne platform koyup herkese para dağıtanı da gördüm.

Yaşandı hocam, hem de bu hafta iki kere. Oturumdaki herkesi Maze Bank'ın tepesine dizdiler; aşağı atlamayı bekleyen mahkûmlar gibiydik. Hileciler artık oyunu oynamıyor, Los Santos'ta toplu deney yapıyorlar.

Hocam siz GTA online oynamamışsınız, resmen düşük bütçeli bir michael bay filmi yaşamışsınız. Tanklardan godzilla, duvarlarda rüzgâr türbini, gökyüzünde platform ve final sahnesinde havadan para dağıtan gizemli adam… eksik olan tek şey jenerikmiş.

Hadi itiraf edeyim, bizde şeytana uyduk zamanında, kellemize ödüller kondu, mental sağlığımız piskopattan aşağı inmedi, bizde yaptık maalesef dayanamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…