Çözüldü GTA San Andreas araba görevini geçmek için save dosyası nereden indirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dostprime
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    gta save
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dostprime

Başarılı
Merhaba, öncelikle bir tane gıcık araba görevi var geçemiyorum, zıplatmalı zıplatmalı. Oradan sonraki görevin save dosyasını hangi siteden bulabilirim, ya da bana atabilecek biri var mı? Bir türlü geçemiyorum o görevi.

Save dosyaları Steam versiyonunda uyumsuzluk yaratabiliyor, Steamdan mı oynuyorsunuz?

Ve ayarlardan Frame Limit koyduğunuzda oyun kasıyor fakat daha rahat geçilebiliyor.

Sana mod önereceğim GTA San Andreas Definitive Edition mod var.

Bu dosyanın içinde aradığın tüm görevler var indirdiğin dosyanın içinden bulabilirsin görevin adını bularak ama güvenliğini garantiliyemem.

Çözüm

Hocam YouTube'da görmüştüm batujoy bir mod kullanmıştı ve o araba zıplatma görevi düzelmişti.

FPS sınırlayıcısını açıp deneyin, sanki bir yerlerden FPS lock kapalı olunca o görevin sapıttığını duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…