Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dostprime

Başarılı
Merhaba, öncelikle bir tane gıcık araba görevi var geçemiyorum, zıplatmalı zıplatmalı. Oradan sonraki görevin save dosyasını hangi siteden bulabilirim, ya da bana atabilecek biri var mı? Bir türlü geçemiyorum o görevi.

Save dosyaları Steam versiyonunda uyumsuzluk yaratabiliyor, Steamdan mı oynuyorsunuz?

Ve ayarlardan Frame Limit koyduğunuzda oyun kasıyor fakat daha rahat geçilebiliyor.

Merhaba, öncelikle bir tane gıcık araba görevi var geçemiyorum, zıplatmalı zıplatmalı. Oradan sonraki görevin save dosyasını hangi siteden bulabilirim, ya da bana atabilecek biri var mı? Bir türlü geçemiyorum o görevi.

Sana mod önereceğim GTA San Andreas Definitive Edition mod var.

Bu dosyanın içinde aradığın tüm görevler var indirdiğin dosyanın içinden bulabilirsin görevin adını bularak ama güvenliğini garantiliyemem.

Çözüm

Bu dosyanın içinde aradığın tüm görevler var indirdiğin dosyanın içinden bulabilirsin görevin adını bularak ama güvenliğini garantiliyemem.

Hocam YouTube'da görmüştüm batujoy bir mod kullanmıştı ve o araba zıplatma görevi düzelmişti.

Hocam YouTube'da görmüştüm batujoy bir mod kullanmıştı ve o araba zıplatma görevi düzelmişti.

Hocam ben GTA'yı çoğunlukla modsuz oynarım modlar hakkında pek bilgim yok o olay Definetive Edition'da düzeldi oynanışı etkileyen modlar hakkında bilgim yok.