Greens1903 7

Becerikli
Merhaba, arkadaşlar. GTA San Andreas seven biri olarak %67 indirime girmiş; almaya değer mi? Grafiklerde çok büyük fark yok ama %80 ve üstü indirim kışa kadar gelir mi?

Sadece grafik iyileştirmeleri, ufak hata düzeltmeleri, Rockstar Social Club'a entegre ve arayüz değişikliğinden başka hiçbir şeyi yok. GTA Trilogy olarak 20 dolara satılıyordu diye biliyorum. Alınmaz bence. Merak ediyorsanız korsan oynayın. 20 dolar verilebilecek daha iyi oyunlar olduğunu düşünüyorum.

Rockstar'ın sıcak paraya ihtiyacı olduğundan çıkarttığını düşünüyorum bu versiyonları. Asla alınmaz.

Sadece grafik iyileştirmeleri, ufak hata düzeltmeleri, Rockstar Social Club'a entegre ve arayüz değişikliğinden başka hiçbir şeyi yok. GTA Trilogy olarak 20 dolara satılıyordu diye biliyorum. Alınmaz bence. Merak ediyorsanız korsan oynayın. 20 dolar verilebilecek daha iyi oyunlar olduğunu düşünüyorum.

En azından tek oyuna 20 dolar verileceğine 3 oyuna vermek daha iyi görünüyor ama merak ettiğim %80 ve üstü indirim hiç gelmez mi?

PS2 sürümünü indir emulatör ile oyna. Daha fazla zevk alırsın turuncu gökyüzü eşliğinde. 2 kişi co-op da oynayabiliyorsun ama görevlerde olmuyor.