GTA San Andreas nereden indirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Requiemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
  • Etiketler Etiketler
    gta

Requiemm

Üstün
Makaleler
2
Arkadaşlar klasik GTA San Andreas oyununu arıyorum ama sadece korsan var. Hangisinin virüs olup olmadığını bilmiyorum deneyimleyenler varsa yardım edebilir mi?

Arkadaşlar klasik GTA San Andreas oyununu arıyorum ama sadece korsan var. Hangisinin virüs olup olmadığını bilmiyorum deneyimleyenler varsa yardım edebilir mi?
Resmi olarak satılmayan versiyonu dışında destek veremeyiz, eğer abandonware sınıfına girseydi belki imalarda bulunabilirdik fakat malesef :/

Hesap satışı yapan yerlerden alabilirsiniz ya da Definitive Edition da alabilirsiniz.

Resmi olarak satılmayan versiyonu dışında destek veremeyiz, eğer abandonware sınıfına girseydi belki imalarda bulunabilirdik fakat maalesef :/

Satılmayan versiyonu bu başka bir yerde satılmıyor klasik versiyon bu Definitive Edition'dan bahsetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…