60 FPS patch var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Arkadaşlar klasik GTA San Andreas oyununu arıyorum ama sadece korsan var. Hangisinin virüs olup olmadığını bilmiyorum deneyimleyenler varsa yardım edebilir mi?
Hoodlum versiyonu iyidir, bilindik bir Torrent sitesinden indirip oyna. Milattan önce çıktı bu oyun artık para verilip alınmasına gerek yok. Definitive Edition zaten çöp.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Hoodlum versiyonu iyidir, bilindik bir Torrent sitesinden indirip oyna. Milattan önce çıktı bu oyun artık para verilip alınmasına gerek yok. Definitive Edition zaten çöp.
Evet hocam Definitive ben de sevmiyorum klasik versiyonu indirmek istiyorum ve şu an satılıyorsa bile çok pahalıya satanlar vardır o yüzden eski bir oyuna o kadar para vermeye de gerek yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk çıkan sitelerden birine gir indir.Evet hocam Definitive ben de sevmiyorum klasik versiyonu indirmek istiyorum ve şu an satılıyorsa bile çok pahalıya satanlar vardır o yüzden eski bir oyuna o kadar para vermeye de gerek yok.
pwleredal
Yetkin
PCSX2 de bir nevi korsana giriyor. Sonuçta PS2'de de o oyun bedava değildi. Sen yasa dışı yollarla onun ISO dosyasını alıp emülatöre çakıyorsun. Ayrıca çözünürlük Native'de en fazla 720p ya da 480p olur. 1080P ya da 1440P'ye upscale edilirse büyük ihtimalle oyunda bozulmalar başlar. Zaten FPS kilidi diye bir seçenekte yok konsolda. Sabit 24 ya da 30 FPS oynayabilecek arkadaş. 40 FPS bile yapsa oyun hızlı çekimdeymiş gibi olur. Bunlarla baş ağrıtacağına ya Steam hesabı alsın (bulabilir mi bilmiyorum) ya da korsana başvursun. Forum kuralları izin verseydi güvendiğim bir link atardım ama neyse.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
PCSX2 de bir nevi korsana giriyor. Sonuçta PS2'de de o oyun bedava değildi. Sen yasa dışı yollarla onun ISO dosyasını alıp emülatöre çakıyorsun. Ayrıca çözünürlük Native'de en fazla 720P'ya da 480p olur. 1080P'ya da 1440P'ye upscale edilirse büyük ihtimalle oyunda bozulmalar başlar. Zaten FPS kilidi diye bir seçenekte yok konsolda. Sabit 24 ya da 30 FPS oynayabilecek arkadaş. 40 FPS bile yapsa oyun hızlı çekimdeymiş gibi olur. Bunlarla baş ağrıtacağına ya Steam hesabı alsın (bulabilir mi bilmiyorum) ya da korsana başvursun. Forum kuralları izin verseydi güvendiğim bir link atardım ama neyse.
Hocam site ismini söylerseniz bakabilirim eğer kural dışıysa yazmayın.
pwleredal
Yetkin
Site yok aslında Mediafire linki var. Totalde 8 GB dosya var. Biri downgrade + CLEO modlanmış birisi de normal oyun. Yalnız normal oyun Steam versiyonu gibi çok sorunlu olduğundan downgrade öneririm. Linki attığım anda 1 günlük ban yiyeceğimi düşündüğümden maalesef.Hocam site ismini söylerseniz bakabilirim eğer kural dışıysa yazmayın.
PCSX2 de bir nevi korsana giriyor. Sonuçta PS2'de de o oyun bedava değildi. Sen yasa dışı yollarla onun ISO dosyasını alıp emülatöre çakıyorsun. Ayrıca çözünürlük Native'de en fazla 720P'ya da 480p olur. 1080P'ya da 1440P'ye upscale edilirse büyük ihtimalle oyunda bozulmalar başlar. Zaten FPS kilidi diye bir seçenekte yok konsolda. Sabit 24 ya da 30 FPS oynayabilecek arkadaş. 40 FPS bile yapsa oyun hızlı çekimdeymiş gibi olur. Bunlarla baş ağrıtacağına ya Steam hesabı alsın (bulabilir mi bilmiyorum) ya da korsana başvursun. Forum kuralları izin verseydi güvendiğim bir link atardım ama neyse.
Konuyu açan kişi güvenilir bir link onermiş bende PCSX2 tercih ettim zaten San Andreas'ın PC portu sorunlu PS2 sürümü daha iyi.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Site yok aslında MediaFire linki var. Total'de 8 GB dosya var. Biri downgrade + Cleo modlanmış birisi de normal oyun. Yalnız normal oyun Steam versiyonu gibi çok sorunlu olduğundan downgrade öneririm. Linki attığım anda 1 günlük ban yiyeceğimi düşündüğümden maalesef.
Tm hocam kalsın kural dışı olduğu için bir site var oradan indirmeyi düsünüyorum.
Konuyu açan kişi güvenilir bir link onermiş bende PCSX2 tercih ettim zaten San Andreas'ın PC portu sorunlu PS2 sürümü daha iyi.
PC portu sorunlu konusu doğru bunun için downgrade falan yapman gerekiyor.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-