GTA San Andreas nereden indirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Requiemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
  • Etiketler Etiketler
    gta
Downgrade yapın diyenler downgrader'ın artık doğru düzgün çalışmadığından haberdar mı acaba?

Korsan subredditlerinin megathreadlerindeki linkleri deneyin.

Bu siteden San Andreas Europe olan versiyonu indirin. (2.0) olanı değil.
Daha sonra oyunun dosyalarına şu exe'yi atın.
Oyuna son olarak şu mod paketini kurun.
Mod paketini kurunca iki tane EXE olacak. Hangisinin modun EXE'si olduğunu karıştırma.

60 FPS yapmak için şu dosyalar içinden FrameLimit'i 60 yap.

FramerateVigilante.ini, III.VC.SA.LimitAdjuster.ini​

Hocam attığım linkteki ikisini de indirir misiniz? Daha fazla olaya gerek yok. 577 TL falan da vermeyin şu oyuna. Hemen indirin bitince buraya yazın. Downgrade işlemi yapılacak çünkü.

Hocam indi ne yapacağım şimdi?

Tamam.

Önce setupu kuracağım değil mi?
Önce "2004 version" olanı RAR içerisinde kur. Klasöre çıkartırsan kurulmuyor. Setup1.bin, Setup2.bin şeklinde olan yerden kur yani. Sonra dosya konumuna Enhanced'in içindeki her şeyi çak. Aynı dosyadan iki tane var değiştir falan derse değiştir yap hepsine. Sol alt ya da sağ alt bir köşede "CLEO" ibaresini görmen lazım. Oyunun ana menüsünde. Göremediysen kurulmamıştır.

Setup exeye basarak kuruyorum o zaman.

Evet. Rusça ya da İngilizce iki tane dil seçme ibaresi gözükecek. Seçtikten sonra oyunun müziği çalacak ve kurulum işlemi olacak.
kurdum hocam şimdi gta sa enhancedi yapıyorum

Evet. Rusça'ya da İngilizce iki tane dil seçme ibaresi gözükecek. Seçtikten sonra oyunun müziği çalacak ve kurulum işlemi olacak.

Yaptım her şeyi açıyorum hocam.

Evet. Rusça'ya da İngilizce iki tane dil seçme ibaresi gözükecek. Seçtikten sonra oyunun müziği çalacak ve kurulum işlemi olacak.

Enhanced çalıştı hocam sağ ol oyunu oynayabiliyorum.

4 plugin olacak değil mi hocam.

kurdum hocam şimdi gta sa enhancedi yapıyorum

Yaptım her şeyi açıyorum hocam.

Enhanced çalıştı hocam sağ ol oyunu oynayabiliyorum.

4 plugin olacak değil mi hocam.
Evet. Plugin yazması lazım. Oyunda silah görünümleri, polis görünümleri biraz daha farklı. Eskisini özlersen oyun içerisinden CLEO ayarlarından modları kapatabilirsin. İyi oyunlar. Çözüm seçersen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…