GTA San Andreas nereden indirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Requiemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
  • Etiketler Etiketler
    gta
Ne olduğu belirsiz şeyleri önermeyin deyip ne olduğu belirsiz bir link göndermeniz de gülünç açıkçası.
Konu hakkında bilgin bile yok. "Downgrader düzgün çalışmıyor " demenden belli. Gayet de çalışıyor. Adam oyunu kurdu neredeyse yarısına geldi halen boş boş muhabbetler dönüyor konuda. Adam hala Kinguin'den 1500 TL'ye Steam Key atıyor. İlginç kafa yapıları yahu. Konuyu okumadan yazanlar sayesinde kanser oldum.

Rockstar Nexus öldü artık, sunucuları kapalıyken nasıl çalışmasını bekliyorsunuz acaba?

Rockstar Nexus öldü artık, sunucuları kapalıyken nasıl çalışmasını bekliyorsunuz acaba?
Nexus'u falan bilmem ben yalnız downgrade'in çalıştığını biliyorum. Bizzat attığım iki dosyaları kurarak bakabilirsin. Geri silersin sonra.

Eski bilgisayarımda tamamen orijinal, Steam sürümü olmayan, ses sıkıntısı olmayan, frame limiter bugları olmayan, 60 FPS çalışan sürüm vardı. Belki bir gün upload edersem paylaşırım.

Arkadaşlar klasik GTA San Andreas oyununu arıyorum ama sadece korsan var. Hangisinin virüs olup olmadığını bilmiyorum deneyimleyenler varsa yardım edebilir mi?
Steam key üzerinden alabilirsiniz, ama hayvan gibi fiyatı var haberiniz olsun.

Bu konu hala neden kapalı değil, neden hala hortlatılıyor kafayı yiyeceğim. Adam 4 ay önce oyunu yükledi sildi üzerine araba modu bile kurup oynadı. Hala "belki bir gün upload edersem paylaşırım" diyen eleman var. Senin linkine ihtiyacı yok ki adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…