pwleredal
Yetkin
Konu hakkında bilgin bile yok. "Downgrader düzgün çalışmıyorNe olduğu belirsiz şeyleri önermeyin deyip ne olduğu belirsiz bir link göndermeniz de gülünç açıkçası.
Konu hakkında bilgin bile yok. "Downgrader düzgün çalışmıyorNe olduğu belirsiz şeyleri önermeyin deyip ne olduğu belirsiz bir link göndermeniz de gülünç açıkçası.
Paylaşabiliyorsan alırım.Arkadaşlar yasak değilse temiz kırık Steam dosyalarını atarım. Oyun sürümü 459558: https://steamdb.info/app/12120/history/?changeid=14523515
Rockstar Nexus öldü artık, sunucuları kapalıyken nasıl çalışmasını bekliyorsunuz acaba?Konu hakkında bilgin bile yok. "Downgrader düzgün çalışmıyor" demenden belli. Gayet de çalışıyor. Adam oyunu kurdu neredeyse yarısına geldi halen boş boş muhabbetler dönüyor konuda. Adam hala Kinguin'den 1500 TL'ye Steam Key atıyor. İlginç kafa yapıları yahu. Konuyu okumadan yazanlar sayesinde kanser oldum.
Nexus'u falan bilmem ben yalnız downgrade'in çalıştığını biliyorum. Bizzat attığım iki dosyaları kurarak bakabilirsin. Geri silersin sonra.Rockstar Nexus öldü artık, sunucuları kapalıyken nasıl çalışmasını bekliyorsunuz acaba?
r2 sürümü bu. En kötüsü.![]()
Steam key üzerinden alabilirsiniz, ama hayvan gibi fiyatı var haberiniz olsun.Arkadaşlar klasik GTA San Andreas oyununu arıyorum ama sadece korsan var. Hangisinin virüs olup olmadığını bilmiyorum deneyimleyenler varsa yardım edebilir mi?