prototype 2

Çalışkan
Merhaba, Windows 11'e güvenli (virüssüz) GTA San Andreas indirmek istiyorum (MTA oynamak için). Nereden indirebilirim? Güvenilir bir site var mı?

GTA'nın düzgün çalışması önemli değil MTA oynicam çünkü aktif olarak zaten story modunu bitirdim. Yani ekstra olarak win 11 e özel gerekli ayarları olmasına gerek yok kurulum dosyası olması yeterli.

Merhaba, Windows 11'e güvenli (virüssüz) GTA San Andreas indirmek istiyorum (MTA oynamak için). Nereden indirebilirim? Güvenilir bir site var mı?

GTA'nın düzgün çalışması önemli değil MTA oynayacagım çünkü aktif olarak zaten story modunu bitirdim. Yani ekstra olarak Windows 11'e özel gerekli ayarları olmasına gerek yok kurulum dosyası olması yeterli.

Bazı arkadaşlar VIP siteyi öneriyorda garanti yok hiçbir yerde virüssüz diyemeyiz.

SteamRIP, oyuncular arasında en guvenilir kabul edilen korsan sitelerinden. Aşağıda bıraktığım link orijinal sitesidir, oradan indirme yapabilirsiniz. Adblocker kurun ve dikkatli olun, herhangi bir korsan sitede yanlış bir yere tıklamanız sonucu virüs bulaşma riski bulunur.

Ayrıca oyunindirvip üzerinden indirme yapmayın, o site son zamanlarda fazlasıyla virüs bulaştırma vakası yaşıyor.