Big smoke zaten başından beri belliydi ihanet edeceği :D Adamın tipinde hayır yok.

Şaka bir yana Ryder'ın ihanet etmesine hem şaşırdım hem üzüldüm, çok sadık birisine benziyordu yemin ederim CJ den daha sadık gibiydi çeteye.
San Andreas hikayesinde böyle bi şok yaşadıysan GTA 4'e bulaşma.

San Andreas hikayesinde böyle bir şok yaşadıysan GTA 4'e bulaşma.

Hocam, GTA 4'te ne oluyor ki? Zaten GTA San Andreas'tan önce GTA 4 oynamıştım, ihanet olayı filan olduğunu hatırlamıyorum, sadece sonda Niko yüzünden Roman ölüyordu o da isteyerek olmadı, kazayla oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Gta 4 de ne oluyor ki? Zaten Gta san andreastan önce Gta 4 oynamıştım, ihanet olayı filan olduğunu hatırlamıyorum, sadece sonda Nico yüzünden Roman ölüyordu o da isteyerek olmadı, kazayla oldu.
Dimitri, Bulgarin. GTA 4'teki drama hiçbir oyunda yok. Ayrıca Nico değil, Niko Bellic diyeceksiniz efenim.

Ayrıca dediğiniz kötü son. İyi sonu da var oyunun. Parayı seçmişsiniz, pü yazıklar olsun. İntikam gibi güzel bir şey varken para ne ya?

Hocam Gta 4 de ne oluyor ki? Zaten Gta san andreastan önce Gta 4 oynamıştım, ihanet olayı filan olduğunu hatırlamıyorum, sadece sonda Nico yüzünden Roman ölüyordu o da isteyerek olmadı, kazayla oldu.
Niko zaten herkese karşı mesafeli, kimseyle can ciğer olmuyor. Dimitri ihanet ediyor o da zaten yakın olduğu birisi değil. Playboy X diye birisi vardı, o da ediyordu herhalde tam hatırımda değil.

Niko zaten herkese mesafeli, kimseyle can ciğer olmuyor. Dimitri ihanet ediyor o da zaten yakın olduğu birisi değil. Playboy X diye birisi vardı o da ediyordu herhalde tam hatırımda değil.
Hee hatırladım Dimitri'yi, tam çıkarcı pislikti iyi oldu ölmesi, ben oyun sonuna kadar Nico ile arkadaş olacak sanıyordum adam erkenden
ihanet etti.

Son düzenleme: