Big smoke zaten başından beri belliydi ihanet edeceği
Şaka bir yana Ryder'ın ihanet etmesine hem şaşırdım hem üzüldüm, çok sadık birisine benziyordu yemin ederim CJ den daha sadık gibiydi çeteye.
Big smoke zaten başından beri belliydi ihanet edeceği
San Andreas hikayesinde böyle bi şok yaşadıysan GTA 4'e bulaşma.Big smoke zaten başından beri belliydi ihanet edeceğiAdamın tipinde hayır yok.
Şaka bir yana Ryder'ın ihanet etmesine hem şaşırdım hem üzüldüm, çok sadık birisine benziyordu yemin ederim CJ den daha sadık gibiydi çeteye.
San Andreas hikayesinde böyle bir şok yaşadıysan GTA 4'e bulaşma.
Dimitri, Bulgarin. GTA 4'teki drama hiçbir oyunda yok. Ayrıca Nico değil, Niko Bellic diyeceksiniz efenim.Hocam Gta 4 de ne oluyor ki? Zaten Gta san andreastan önce Gta 4 oynamıştım, ihanet olayı filan olduğunu hatırlamıyorum, sadece sonda Nico yüzünden Roman ölüyordu o da isteyerek olmadı, kazayla oldu.
Niko zaten herkese karşı mesafeli, kimseyle can ciğer olmuyor. Dimitri ihanet ediyor o da zaten yakın olduğu birisi değil. Playboy X diye birisi vardı, o da ediyordu herhalde tam hatırımda değil.Hocam Gta 4 de ne oluyor ki? Zaten Gta san andreastan önce Gta 4 oynamıştım, ihanet olayı filan olduğunu hatırlamıyorum, sadece sonda Nico yüzünden Roman ölüyordu o da isteyerek olmadı, kazayla oldu.
Hee hatırladım Dimitri'yi, tam çıkarcı pislikti iyi oldu ölmesi, ben oyun sonuna kadar Nico ile arkadaş olacak sanıyordum adam erkendenNiko zaten herkese mesafeli, kimseyle can ciğer olmuyor. Dimitri ihanet ediyor o da zaten yakın olduğu birisi değil. Playboy X diye birisi vardı o da ediyordu herhalde tam hatırımda değil.
Hocam ''Bellic'' yazmaya korkuyorum, yanlış yazarım filan moderatörler ceza verir uğraşamam.Ayrıca Nico değil, Niko Bellic diyeceksiniz efenim.
Satıriçi Sürprizbozan şeklinde yazın hocam, spoiler oluyor.Hee hatırladım Dimitri'yi, tam çıkarcı pislikti iyi oldu ölmesi, ben oyun sonuna kadar Nico ile arkadaş olacak sanıyordum adam erkenden ihanet etti.
Hocam bende intikamı seçtim Roman ölmesin diye, sadece 2.son öyleydi belki gerçeği odur diye.Ayrıca dediğiniz kötü son. İyi sonu da var oyunun. Parayı seçmişsiniz, pü yazıklar olsun. İntikam gibi güzel bir şey varken para ne ya?