Aeronight 22
Üstün
Oyunları yanlış oynuyorsun. Oyunlar senin seçimine kalmış. Doğru son yanlış son diye bir şey yoktur.Hocam bende ihaneti seçtim Roman ölmesin diye, sadece 2.son öyleydi belki gerçeği odur diye.
Oyunları yanlış oynuyorsun. Oyunlar senin seçimine kalmış. Doğru son yanlış son diye bir şey yoktur.Hocam bende ihaneti seçtim Roman ölmesin diye, sadece 2.son öyleydi belki gerçeği odur diye.
Hocam nasıl yapılıyor?Satıriçi Sürprizbozan şeklinde yazın hocam, spoiler oluyor.
Gerçek son gibi şeyler yok mu hocam? Bazı alternatif sonlar öylesine var; mesela GTA V'de ki gibi.Oyunları yanlış oynuyorsun. Oyunlar senin seçimine kalmış. Doğru son yanlış son diye bir şey yoktur.
Canon sonlar var tabi ama hangi sonun seçildiği oyuncuya kalmış. Oyuncunun doğrusu.Gerçek son gibi şeyler yok mu hocam? Bazı alternatif sonlar öylesine var; mesela GTA V'de ki gibi.
Umarım Gta 6 sonunda Lucia, Tommy vercetti, Jason grup seks yapar, gerçekten çok duygusal bir son olur.Canon sonlar var tabi ama hangi sonun seçildiği oyuncuya kalmış. Oyuncunun doğrusu.
Hocam nasıl yapılıyor?
Yaş kaç ya? Çok ergence bir istek.Umarım Gta 6 sonunda Lucia, Tommy, Jason grup seks yapar, gerçekten çok duygusal bir son olur.
12-13 falan kesin.
Şakasına diyorum hocam, ama olsa fena olmaz yani.
15 yaşındayım, hatta 16 yaşıma girmeme az kaldı, 12 yaşımda olsam da konunun yaşla ilgisi yok bence, insan oyun sonunda cinsellik olmasını isteyebilir gayet normal bir durum.