Guneyxz
Becerikli
MTA için GTA San Andreas arıyorum. Classic olması lazım ama bulamıyorum. Crackli de indirmek istemiyorum. Yardımcı olacaklara teşekkürler.
MTA için GTA San Andreas arıyorum. Classic olması lazım ama bulamıyorum. Crackli de indirmek istemiyorum. Yardımcı olacaklara teşekkürler.
Üç oyunu da satın alabilirsiniz.
![]()
Grand Theft Auto: The Trilogy | Rockstar Store
Grand Theft Auto: The Trilogy includes: • Grand Theft Auto III • Grand Theft Auto: Vice City • Grand Theft Auto: San Andreasstore.rockstargames.com
Oradaki 5.000 TL yazısı farklı bir yerin mi yoksa doğru yere mi baktım?
Sadece San Andreas'ı daha ucuza bulursan haberdar edersin.
Klasik versiyon Steam'de artık satılmadığı için doğal olarak karaborsaya düştü. Crack neden istemiyorsunuz ki? İronik olan crack versiyonu orijinal Steam versiyonundan daha iyi çalışıyor.
Sadece San Andreas'ı daha ucuza bulursan haberdar edersin.
Yok ki de diğer iki oyunu da öneriyoruz![]()
Hocam o zaman 5.000'e sadece San Andreas almak daha mantıklı (!)Oradaki 5.000 TL yazısı farklı bir yerin mi yoksa doğru yere mi baktım?
Tamam da kalan oyunları hiç sevmiyorum.
English Ben speedrun için kullanılan versiyonları Google Drive hesabında bulunduruyor. Arayıp bulabilirsiniz.Bilgisayarım Chrome'de bile kassın istemiyorumda hocam ondan. Aşırı güvenilir bir yer olursa olabilir.