Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Oyunu Steam'den indirip açtım. Oyun hem aşırı felaket bir şekilde kasıyor hem de görüntü üstten basık 4:3 gibi. Mod falan mı kurmam lazım?
İşlemci: i3 13100F.
Ekran kartı: RX 6650XT.
Oyunu Steam'den indirip açtım. Oyun hem aşırı felaket bir şekilde kasıyor hem de görüntü üstten basık 4:3 gibi. Mod falan mı kurmam lazım?
İşlemci: i3 13100F.
Ekran kartı: RX 6650XT.
GTA: San Andreas Downgrader This downgrader will take the certain versions of Grand Theft Auto: San Andreas and downgrade them to their original version 1.0 counterparts.Works With - NewSteam r2 (including German) (12/9/14) - Retail Second Edition (2.0) USWhy Downgrade? Later versions of San Andr...
GTA: San Andreas Downgrader This downgrader will take the certain versions of Grand Theft Auto: San Andreas and downgrade them to their original version 1.0 counterparts.Works With - NewSteam r2 (including German) (12/9/14) - Retail Second Edition (2.0) USWhy Downgrade? Later versions of San Andr...
Herkese iyi günler, bugün size Linux'ta nasıl oyun modlanır onu göstereceğim. Linux'a yeni başlayanlar için güzel bir rehber olur diye düşünüyorum. Bazı modlar çalışmayınca insanlar "Linux'ta oyun modlanmıyor" gibi düşünebiliyor. Ama bu yanlıştır, Linux'ta oyun modlanabilir. Sadece bazı modlar...
Açıkçası ben FPS limiter ayarını OFF yapıp oynuyorum. Arabaların sallanması ve arabayla giderken elimi gazdan çekince otomatik frene basması gibi sorunlar beni rahatsız etmiyor. Yüzmeli görevlerde ayarı ON yapıp o görevleri geçip tekrar OFF yapmayı düşünüyorum. Mod kurmayı, çözmeyi denedim, zahmetine değmiyor.
Düzenleme: Hatta arabaların Sean Paul'un klibindeki dansçı kızlar gibi popolarını sallaması hoşuma bile gidiyor.