Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tuhoiisa

Üstün
Oyunu Steam'den indirip açtım. Oyun hem aşırı felaket bir şekilde kasıyor hem de görüntü üstten basık 4:3 gibi. Mod falan mı kurmam lazım?
İşlemci: i3 13100F.
Ekran kartı: RX 6650XT.

Çözüm
Oyunu Steam'den indirip açtım. Oyun hem aşırı felaket bir şekilde kasıyor hem de görüntü üstten basık 4:3 gibi. Mod falan mı kurmam lazım?
İşlemci: i3 13100F.
Ekran kartı: RX 6650XT.

Orijinal San Andreas'i düzgün çalıştırmak için mod kurmak gerekiyor. Downgrader paketi var, oyun ile alakalı bir sürü problemi çözüyor.

Orijinal San Andreas'i düzgün çalıştırmak için mod kurmak gerekiyor. Downgrader paketi var, oyun ile alakalı bir sürü problemi çözüyor.

Abi bunu Linux'ta kullanmak mümkün mü?

Abi bunu Linux'ta kullanmak mümkün mü?

Evet, ama mod DLL eklediğinden DLL override yaparsan oluyor, rehberim var onun ile alakalı.

Açıkçası ben FPS limiter ayarını OFF yapıp oynuyorum. Arabaların sallanması ve arabayla giderken elimi gazdan çekince otomatik frene basması gibi sorunlar beni rahatsız etmiyor. Yüzmeli görevlerde ayarı ON yapıp o görevleri geçip tekrar OFF yapmayı düşünüyorum. Mod kurmayı, çözmeyi denedim, zahmetine değmiyor.

Düzenleme: Hatta arabaların Sean Paul'un klibindeki dansçı kızlar gibi popolarını sallaması hoşuma bile gidiyor. 🤣

Son düzenleme: