O fiyat geçerli olduğu sürece o berbat oyunlar asla alınmaz. Oyunda sadece karakterleri Fortnite karakterine çevirmişler ve oyuna shader efekti eklemişler. San Andreas'a grafik modu kursak daha güzel olurdu.Olaylı bir çıkış yapmıştı. Şu anda güncel Patch'li sürümünü denedim ve birkaç ayar dışında hepsini Ultra'ya çekerek denedim. Grafikler cidden çok hoş DirectX 3.0 daha iyi falan demeyin. O özürlü kontroller düzeltilmiş. Özellikle uçak ve helikopter kontrolü müthiş olmuş. Mobil port kullanıldığı için checkpoint sistemi gelmiş ve oyun kolaylaştırılmış.
San Andreas oyunu çok sıkıntılı. Diğer oyunlar iyi olmuş ama San Andreas içinde çok hata var. Çok fazla yama yapıldı ama %100 Fix'li değil hala hataları var ama oyunu bitirmenizi engelleyecek kadar yok.
Şimdi gelelim bu oyuna 585 TL verilir mi?
Kesinlikle verilmez bu oyunlar Türkiye şartlarında 240 TL olmalıydı. Normal oyunları Steam'den kalktı ve şişirilmiş bir fiyatla satılıyor. Korsan indirecekseniz belki tercihinizi Definitive Edition'dan yana kullanabilirsiniz.
Ayrıca oyunun performansına en çok etki eden ayarlar. Diğer ayarlar Ultra'da olabilir pek bir etkileri yok. Ayrıca bende akıcı olması için V-Sync ve 63 FPS limiti açmak gerekti. Akıcı olmazsa deneyin.
1. oyunun kısayoluna -DX12 yazdım Rockstar Games Launcher'ya da Steam kullanıyorsanız launch arguments kısmına yazın.
2. Visual effects - high.
3. car reflections - screen.
4. vechicle light - Low.
5. streetlight quality - medium.
6. Cloud quality - volumetric.
7. world shadown quality - medium.
Detaylar
Kim cevapladı?Rezalet oyun. Definitive oynanmaz asla. Rockstar'ın en kötü yaptığı iş. (Şu ana kadar)
Nostalji olsun diye almıştım aslında öyle buglara falan takılmazsak iyi oyun.
Nays, Epic Games kuponu ve sonraki alışverişimizde kullanabileceğimiz, Epic cüzdanına eklenen %10'luk geri ödemeyle 270TL civarına alınabiliyor. Ben 270TL bile etmeyeceğini düşünüyorum bu Remastered(!)'ın. Bana göre tek artısı gamepad ile daha rahat oynanabilir olması.
Beğenmedim, asla da para verip alınmaz bence.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347