Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Woozy

Başarılı
GTA 5'te araç mezarlığı aldım ama araba parçalama işlemi yapılmıyor. O mülkü nasıl işletiyoruz bilen var mı?

Çözüm
GTA V'te bir arabayı hurdaya çıkarmak için, San Andreas'ın herhangi bir yerinde yok etmeniz yeterli (nasıl size kalmış). Sadece aracın yanmış ya da sürülemez olduğundan emin olun. Toplama işlemi tamamlandığında, arabanız hurdaya çıkmış sayılacak ve oyun kazancınıza her hafta Pazartesi günleri ödenecek 150$ eklendiğini fark edeceksiniz.
Bazı işletmeler kendi kendine çalışıp size belirli bir miktar bir ücret ödüyordu en son bildiğim kadarıyla.

Sizdeki sorun nedir?🤔

GTA V'te bir arabayı hurdaya çıkarmak için, San Andreas'ın herhangi bir yerinde yok etmeniz yeterli (nasıl size kalmış). Sadece aracın yanmış ya da sürülemez olduğundan emin olun. Toplama işlemi tamamlandığında, arabanız hurdaya çıkmış sayılacak ve oyun kazancınıza her hafta Pazartesi günleri ödenecek 150$ eklendiğini fark edeceksiniz.

Çözüm
Bazı işletmeler kendi kendine çalışıp size belirli bir miktar bir ücret ödüyordu en son bildiğim kadarıyla.

Sizdeki sorun nedir?🤔
Bazı işletmelerde işi kendin yapıyorsun araç mezarlığı,taksicilik ya da Trevorun silah kaçakçılığı yaptığı mülk gibi.

Oranın para getirmediğini öğrenince almamıştım. Çok cüzi bir miktar gelir elde ediliyordu yanlış hatırlamıyorsam ama orası kendi kendine çalışıyordu ve çok az para veriyordu diye biliyorum.
İnternetten bakmadan almıştım az gelir elde ediyorsun evet. Tek artısı bazen mülke saldırı oluyor gidip çatışmaya giriyorsun.

GTA 5'te araç mezarlığı aldım ama araba parçalama işlemi yapılmıyor. O mülkü nasıl işletiyoruz bilen var mı?

Merhaba sorunuza cevap veremiyorum ama bende araba mezarlığını satın almak istiyorum offlinede alabilirmiyim

Son düzenleme: