GTA V Enhanced Edition oynarken oyun 15-20 dakika sonra “ERR_GFX_STATE” hatası veriyor. RTX 3060 kullanıyorum ve sorun genellikle DLSS + AMD Frame Generation açılınca oluyor. Her seferinde 15-20 dakika oynayınca bu hatayı alıyorum. Videoda son dakikaları izleyebilirsiniz. Oyun HDD'ye kurulu.
Hocam tekrar denerim DDU ile ama zaten 3 kere yeni sürücü çıktığında güncelledim. Oyunu da birkaç kez tamamen silip yeniden yükledim.
Sorun büyük ihtimalle AMD Frame Generation tarafında çünkü önceden böyle bir hata vermiyordu.
Frame Generation açıkken 2K çözünürlükte rahat 100 FPS alıyorum, kapatınca sadece DLSS ile 60 FPS’nin altına düşüyor. Yani performans farkı çok büyük, o yüzden kapatmak istemiyorum.
Hocam tekrar denerim DDU ile ama zaten 3 kere yeni sürücü çıktığında güncelledim. Oyunu da birkaç kez tamamen silip yeniden yükledim.
Sorun büyük ihtimalle AMD Frame Generation tarafında çünkü önceden böyle bir hata vermiyordu.
Frame Generation açıkken 2K çözünürlükte rahat 100 FPS alıyorum, kapatınca sadece DLSS ile 60 FPS’nin altına düşüyor. Yani performans farkı çok büyük, o yüzden kapatmak istemiyorum.
Hocam çok kral adamsın, 3 farklı sitede aynı konuyu açtım ama senden başka gerçekten yardımcı olan olmadı.
Bellek sızıntısı konusunu araştırınca ne demek istediğini tam olarak anladım.
Şimdi test edip sonuçları paylaşacağım.
Hocam çok kral adamsın, 3 farklı sitede aynı konuyu açtım ama senden başka gerçekten yardımcı olan olmadı.
Bellek sızıntısı konusunu araştırınca ne demek istediğini tam olarak anladım.
Şimdi test edip sonuçları paylaşacağım.