Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cemkaraca

Yetkin
Bu oyun kaç GB? Bu oyunu indirmek için Legacy versiyonunu indirmek zorunda mıyım? Arkadaşım oyunu Steam'den almış ben Rockstar'ın kendi sitesinden aldım birlikte oynayabilir miyiz? Oynayabiliyorsak nasıl olacak?

Çözüm
1000052702.webp

Görüldüğü üzere 91.8 GB yer kaplıyor. Legacy versiyonu indirmenize gerek yok. Arkadaşınızla beraber oynamanızda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum oyunda iken home tuşuna basınca Rockstar menüsü açılıyor oradan birbirinizi arkadaş ekleyeceksiniz.
1000052702.webp

Görüldüğü üzere 91.8 GB yer kaplıyor. Legacy versiyonu indirmenize gerek yok. Arkadaşınızla beraber oynamanızda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum oyunda iken home tuşuna basınca Rockstar menüsü açılıyor oradan birbirinizi arkadaş ekleyeceksiniz.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Eki Görüntüle 141506
Hocam çok teşekkür ederim. Normalde Legacy versiyonu 110 GB falandı, Enhanced versiyonu niye bu kadar az GB'a sahip?