Desteği kesmemesi ekran kartının çok iyi anlamına gelmiyor. Kullandığın ekran kartı artık eskidi ve kötüleşti.
Hocam 2060 Super'in nesi kötüleşti tam olarak? Gayet de yeter GTA V için.
Desteği kesmemesi ekran kartının çok iyi anlamına gelmiyor. Kullandığın ekran kartı artık eskidi ve kötüleşti.
GTA için yeterli ama diğer oyunlar için sanmıyorum. Zaten GTA öyle aman denilecek kadar sistem gereksinimleri istemiyor.Hocam 2060 Super'in nesi kötüleşti tam olarak? Gayet de yeter GTA V için.
GTA için yeterli ama diğer oyunlar için sanmıyorum. Zaten GTA öyle aman denilecek kadar sistem gereksinimleri istemiyor.
Düşük sistem gereksinimleri veya orta derecelik oyunlar oynuyorsa da yeterli ama bir zamandan sonra yeterli olacağını sanmıyorum. Artık bütün oyunlar güzel bir sistem istiyor.
GTA için yeterli ama diğer oyunlar için sanmıyorum. Zaten GTA öyle aman denilecek kadar sistem gereksinimleri istemiyor.
Düşük sistem gereksinimleri veya orta derecelik oyunlar oynuyorsa da yeterli ama bir zamandan sonra yeterli olacağını sanmıyorum. Artık bütün oyunlar güzel bir sistem istiyor.
Hocam sorun ekran kartında, zayıf kalıyor CPU’ya göre. Satıp 3080 falan alabilirsiniz.Eskidiğini ben de biliyorum ama hala aldığım değerler iyi.
Kanka, başka ne oynamamı bekliyorsun? CS, Valorant, LoL, GTA, Last of Us ve birçok başka oyunu rahatça açıyorum; hala sıkıntı yaşamıyorum.
Hocam sen beni anlamıyorsun galiba. Ben zaten 2060 hiç bir oyunu açamaz, oynatamaz demiyorum zaten. Dediğim tek şey eskimiş ve kötüleşiyor olması.Eskidiğini ben de biliyorum ama hala aldığım değerler iyi.
Kanka, başka ne oynamamı bekliyorsun? CS, Valorant, LoL, GTA, Last of Us ve birçok başka oyunu rahatça açıyorum; hala sıkıntı yaşamıyorum.
Testlerde de 2060 Super'in GTA 5 en yüksek ayarlarda 75-80 FPS aldığı gösteriliyor. Yani senin 60 FPS alman 2060'a geçip de 75-80 alman dağlar kadar fark olacağını sanmıyorum. Sen sanıyorsan karışamam.Benim 1650 Ti ile GTA V'yi en yüksek ayarlarda 60 FPS oynuyorum, 2060'ın benim karttan daha güçlü olduğunu varsayarsak böyle bir sorunun olmaması lazım.
Oyuna girdikten sonra görev yöneticisinden oyunun önceliğini yükseğe çeker misin?Eskidiğini ben de biliyorum ama hala aldığım değerler iyi.
Hocam sen beni anlamıyorsun galiba. Ben zaten 2060 hiçbir oyunu açamaz, oynatamaz demiyorum zaten. Dediğim tek şey eskimiş ve kötüleşiyor olması.
Testlerde de 2060 Super'in GTA 5 en yüksek ayarlarda 75-80 FPS aldığı gösteriliyor. Yani senin 60 FPS alman 2060'a geçip de 75-80 alman dağlar kadar fark olacağını sanmıyorum. Sen sanıyorsan karışamam.
Hocam sorun ekran kartında, zayıf kalıyor CPU'ya göre. Satıp 3080 falan alabilirsiniz.
Hocam sen beni anlamıyorsun galiba. Ben zaten 2060 hiçbir oyunu açamaz, oynatamaz demiyorum zaten. Dediğim tek şey eskimiş ve kötüleşiyor olması.