100FPS'ten fazla falan alıyorum ben. Yani test yapmadımda onu hissettiriyor.

Muhtemelen düşük ayarlarda oynuyorsanız, öyle sanmanız normaldir. NVIDIA App veya MSI Afterburner ile FPS değerini açıp gözetleyebilirsin.

Hocam adam sana ekran kartının yeterli olup olmadığını sormamış farkındaysan. 2060 gayet yeterli GTA V için ve adamın sorunu da drop yemesi zaten.

Hocam, 2060 gayet GTA 5 için yeterli deyip duruyorsunuz. Siz de beni anlamıyorsunuz galiba. Ben zaten 2060'nın hiçbir oyunu açamaz, kasar, donar, crash verir demiyorum zaten. Sadece 2060'nın bu zamana göre eskide kalması ve kötüleşiyor olması diyorum. Zaten diğer forumlarda da aynı mevzu dönüyor.
Artık hiçbir oyunun 2060 Super ekran kartı koyacağını sanmıyorum. Arkadaşın dediğine göre The Last of Us oyununu donmadan oynayabiliyormuş.

1784288439071.webp

1. olarak işlemci farkı ve RAM farkı var.
2. olarak ise The Last of Us oyununun birden fazla ekran kartı koyduğunu görebiliyorsunuz.

Eğer arkadaş bu oyunu rahatça oynadığını söylüyorsa, GTA 5'te donuyorsa ya oyundaki sorundur ya da oyun içi ayarlarla biraz kurcalaması gerekiyordur. Örnek olarak MSAA diyeyim ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu tabiri caizse karman çorman oldu. Sorunu çözmeye çalışsak mı?

Yok hocam, ben sorunu da çözmek istemiyorum. İnsanları sinirlendiriyorlar, ben gidiyorum ilana koyuyorum bilgisayarı. Uğraşamam böyle kişilerle, insanın hevesini kırıyorlar. Birkaç gün önce de bir konu açtım, orada da konuştu konuştu bilgisayarım hakkında. Para gönder, alayım yeni bir tane dedim, bir daha da bir şey demedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam çözmek istemiyorum sorunumu FPS drop yiye yiye oynarım ben "çöp" 2060S'im ile.
Hocam adam sana senin ekran kartın çöp demedi ki. Biz burda senin sorununu çözmeye çalışıyoruz dediklerimizi yaparsan çözeceğiz işte.

Ekran kartın da kötü değil bu arada, aktif piyasadaki çoğu oyunu orta yüksek ayarlarda oynarsın. Kaldı ki ben 1650 Ti ile çoğu oyunu orta yüksek ayarlarda 60 üzeri FPS oynuyorum.

Hocam 2060 gayet GTA 5 için yeterli deyip duruyorsunuz. Siz de beni anlamıyorsunuz galiba. Ben zaten 2060 hiçbir oyunu açamaz, kasar, donar, crash verir demiyorum zaten. Sadece 2060'ın bu zamana göre eskide kalması ve kötüleşiyor olması diyorum.

Hocam 2060 eskide kalmış bile olsa sorunun kaynağı bu değil ki. Bunu belirtmene gerek yok yani. GTA V oynuyor yani GTA VI'ı oynamıyor adam.

GTA 5 13 senelik bir oyun 2060 super'in pabucunu dama atma sebebinizi anlamadım zira GTA 6'yı bile DLSS ile +30 oynnatabileceğini düşündüğüm bir kart. Kaliteli maldı zamanında.
Daha çıkmamış bir oyuna böyle düşünce koymanız garip geldi bana. Kaliteli maldı zamanında evet ama şu an az iş görür.

Hocam 2060 eskide kalmış bile olsa sorunun kaynağı bu değil ki. Bunu belirtmene gerek yok yani. GTA V oynuyor yani GTA VI'ı oynamıyor adam.
Sorunun kaynağını ben kesin olarak 2060 demedim zaten. Adam dediklerimizi yapmadan trip atıyor. Sıcaklık değerlerini at diyen adam vardı atmadı, MSI Afterburner ile sonuçları paylaşın dedi paylaşmadı, oyun içi ayarları kurcalayın dedim bende onu da yapmadı. Adım adım gitsek çözebiliriz ama adam yapmadı.

Sorunun kaynağını ben kesin olarak 2060 demedim zaten. Adam dediklerimizi yapmadan trip atıyor. Sıcaklık değerlerini at diyen adam vardı atmadı, MSI Afterburner ile sonuçları paylaşın dedi paylaşmadı, oyun içi ayar yapın dedim bende onu da yapmadı. Adım adım gitsek çözebiliriz ama adam yapmadı.
Sizde haklısınız hocam. Çözelim dedim çözmek istemedi.