GTA V FPS drop sorunu

Okumadım, gerek de yok. Burası donanım forumu, kıyafet forumu değil, donanım da tekil olarak fikir belirtmen yanlış bir şeydir. Ben zaten o 2 kart arasında geçiş de destansı bir fark olur da demedim, aralarında en iyi ihtimalle 5 ila 20 FPS oynuyor.

Ee evet? Her neyse yanlış anlaşılmışım sanırım.

İnsanlar neden mallarına laf söylettirmiyor, anlamıyorum. Arkadaş, kötü bir şey dememiş; dediği de doğru. 2060S eski bir kart, eski olduğu için de bakımı yapılmamışsa ısınmadan drop yapabilir veya artık eski performansını vermiyor olabilir. Konu sahibi 0 bilgi vermiş.

2060S eski bir kart olabilir, ama sorun bu değil ki. GTA V oynuyor arkadaş. Ben 1650TI ile GTA V yi en yüksek ayarlarda 55 60 fps oynayabildiğimi düşünürsek böyle bir sorunun olmaması lazım. Oyunu akıcı oynamak için illa 5090 kullanması falan mı lazım?

GT 630 gibi kartla son legendary versiyonunu 30 FPS oynadım. 2060S havada karada açar GTA 5'i. Sorun büyük ihtimal ya ısıdan kaynaklıdır ya da konu sahibi başka bir konuda hile açtığını göstermişti; virüs yemiş olabilir.

Hocam mesajımı tam okumamışsın sanırım. Ben hiçbir yerinde oyunu kaldırmaz demedim. Eski bir kart olduğu için bakımını yapmadıysa 6 yıllık bir kart kullanıma bağlı performansı ciddi düşebilir, ondan bahsettim. Yoksa ben de hem GT 720M hem de GTX 1650 ile GTA 5 oynadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…