14381

Uzman
Önceden San Andereas, Vice City gezerdim. İtfaiyeci olurdum, taksici olurdum. Çok eğlenceliydi.

PlayStation 5, GTA V yükledim, hikaye modu tıklayınca direkt olarak görev başlıyor. Ben görev yapmak istemiyorum, bu mümkün mü? Nasıl yapacağım?

Önceden San Andereas, Vice City gezerdim. İtfaiyeci olurdum, taksici olurdum. Çok eğlenceliydi.

PlayStation 5, GTA V yükledim, hikaye modu tıklayınca direkt olarak görev başlıyor. Ben görev yapmak istemiyorum, bu mümkün mü? Nasıl yapacağım?
Prologue görevi yani ilk görevi yapınca Franklin karakteri ile istediğiniz gibi gezebilirsiniz ancak harita tam açık olmaz , eksik şeyler olur. Paranız da olmaz. Oyunu belli bir yere kadar oynayıp en azından daha sonra bırakın.

İlk görevi (banka soygununu) bitirmeniz gerek. Sonrasında 1 görev daha var, o görevden sonra gezebiliyorsunuz haritada.

Prologue görevi yani ilk görevi yapınca Franklin karakteri ile istediğiniz gibi gezebilirsiniz ancak harita tam açık olmaz , eksik şeyler olur. Paranız da olmaz. Oyunu belli bir yere kadar oynayıp en azından daha sonra bırakın.

Taksici olunabilir ilk başta, 4-5 müşteriyle 1000-2000 Dolar kazanılabiliyor. Banka soygunu kadar değil tabii ama bazı şeylere olanak sağlar.

Son düzenleme:
İlk görevi (banka soygununu) bitirmeniz gerek. Sonrasında 1 görev daha var, o görevden sonra gezebiliyorsunuz haritada.

Taksici olunabilir ilk başta, 4-5 müşteriyle 1000-2000 Dolar kazanılabiliyor. Banka soygunu kadar değil tabii ama bazı şeylere olanak sağlar.
Evet tabii ki olunur ancak offline da bile o paralar bir işe yaramıyor. O yüzden demiştim.

Taksici olunabilir ilk başta, 4-5 müşteriyle 1000-2000 dolar kazanılabiliyor. Banka soygunu kadar değil tabii ama bazı şeylere olanak sağlar.

Hile ile haritayı açmak mümkün mü?
Evet tabii ki olunur ancak offline da bile o paralar bir işe yaramıyor. O yüzden demiştim.
Para hilesi vs yok mu?

Hile ile haritayı açmak mümkün mü?

Para hilesi vs yok mu?

Araç, silah, ölümsüzlük (5 dakika), aranma seviyesi gibi hileler harici kapalı kutu GTA 5.

@14381, belirli konumlarda "Zentorno, Turismo R" gibi araçlar mevcut, her daim çıkmıyor birkaç kere render mesafesinden çıkmanız lazım.

@14381,
Screenshot_20260120_001205_Google.webp

Bu konumdan "Zentorno, Turismo R" ve bir araç daha çıkıyor. Tam saati hatırlıyorum ama akşam ve gece çıkıyor. Render mesafesinden çıkıp geri gelince araç değişiyor. Bir seferinde "Turismo R" çıkarıp diğer seferinde "Zentorno" çıkarabilirsiniz.

@14381, %25 ya da %50 gibi save dosyaları varsa onlar yüklenebilir, var mı bilmiyorum GTA 5'te bakmadım hiç onlara.

Hile istiyorsanız da trainer yüklenebilir, tek amaç eğlence olunca trainer olmazsa olmaz.