yiitbeys

Uzman
Arkadaşlar merhaba, GTA V'de zamanında para hilesi yapmıştım ve hesabım ban yedi. Şimdi ise arkadaşlarımla playlist oynamak istiyorum. Sürekli oynayacağımız bir şey değil, bu yüzden para verip yeniden almak saçma geliyor bana. Bu eski hesabı bir şekilde açmak mümkün mü acaba?

İnternette çok fazla Epic Games hesabını unlinkleyip tekrar bir Rockstar hesabı açmak işe yarıyor deniyor, doğru mudur acaba?
Benim bildiğim kadarıyla Epic Games hesabını kaldırırsak bir daha başka bir Rockstar hesabı bağlanamaz.

Arkadaşlar merhaba, GTA V'de zamanında para hilesi yapmıştım ve hesabım ban yedi. Şimdi ise arkadaşlarımla playlist oynamak istiyorum. Sürekli oynayacağımız bir şey değil, bu yüzden para verip yeniden almak saçma geliyor bana. Bu eski hesabı bir şekilde açmak mümkün mü acaba?

İnternette çok fazla Epic Games hesabını unlinkleyip tekrar bir Rockstar hesabı açmak işe yarıyor deniyor, doğru mudur acaba?
Benim bildiğim kadarıyla Epic Games hesabını kaldırırsak bir daha başka bir Rockstar hesabı bağlanamaz.
Valla hile açmışsınız pek yardımımız dokunmaz. Siz desteğe başvurun belki milyonda bir şans ile kabul ederler.

Kullandığınız hile üzerinden fazla zaman geçtiyse pişman olduğunuz ve olayın tekrarlanmayacağıyla ilgili desteğe başvurun. Hile kullanıldıysa üyelik şartı ihlal edilmiş oluyor şanslıysanız çözülebiliyor ama bunun sihirli bir yolu yok

Bir kere hile yapınca hesap sıfırlanıyor, tekrar yapılırsa kalıcı ban oluyor normalde. Tekrar yapıp kalıcı yediyseniz size muhtemelen geri dönüş dahi yapmazlar.

Kullandığınız hile üzerinden fazla zaman geçtiyse pişman olduğunuz ve olayın tekrarlanmayacağıyla ilgili desteğe başvurun. Hile kullanıldıysa üyelik şartı ihlal edilmiş oluyor şanslıysanız çözülebiliyor ama bunun sihirli bir yolu yok.

Yani birçok kişi Epic Games hesabını kaldır ve yeni bir Rockstar hesabı ile girebilirsiniz diyorlar ama bilmiyorum oyunu en son oynayalı 2 yıl olmuş.

Arkadaşlar şu an 2 ihtimalim var sanırım birisi Epic Games bağlantısını kesmeyi denemek ve yeni hesap açmak ya da Rockstar desteğe ticket açıp bir daha yapmayacağım gibi bir şeyler yazmak hangisinin daha açılma ihitimali var sizce.