Sürprizbozan GTA VI Haritalandırma Projesi

GTA 6 ydi sizdirilan dosyalar. Cunku Game play paylasildi bire bir ayni oldugunu gordum Rockstar'in paylastigi fragman ile.

Bu arada oyun GTA Sandareas'dan cok daha buyuk haritaya sahip olacak degil mi?

GTA 5'in di sızdırılan dosyalar 6 değildi. GTA 6'nin sadece geliştirme aşamasında olan videosu sızdırıldı.

Projenin son durumu:

Maalesef tam resmi koyamıyorum, çünkü boyutu çok yüksek ve forum kabul etmiyor. Ayrıca proje koordinatörü tüm süreci özetlediği bir video yayınladı:

Gerçek Florida haritasına bakarsak tahminimce büyüklük bu şekilde olur, Orlando kısımlarını da eklerler diye düşünüyorum.

Yokmu şöyle SpaceX veya NASA üstleri. Roket uçursak iyiydi oyunda.

GTA 5 çıkmadan önce de böyle tahmin yapıldı ve doğru çıktı diye biliyorum.

Vallahi gerçekten dehşet bir oyun olacak. Bizi 15 Sene götürür bu.

Dağlık alanlar epey çok, kasaba vs ile doldurulur ise şehirlerden bile güzel olabilir.

Sol alt taraf timsahların cirit attığı yer oluyor galiba.

SpaceX gibi roket fırlatma yerleri de olsa mükemmel olur aslında.

Dağlık alanlar epey çok, kasaba vs ile doldurulur ise şehirlerden bile güzel olabilir.
Haritanın tamamını, özellikle orta ve kuzey bölgeleri bilmiyoruz. Boş kalan bölgeler kırsaldan çok bilinmezliği temsil ediyor. Haritanın bazı versiyonlarında topolojiyi sembolize eden kontur hatlar da vardı, fakat çok uğraştırıcı olduğu için sonradan kaldırıldı.
Sol alt taraf timsahların cirit attığı yer oluyor galiba.
Doğru. RDR2'deki avcılık deneyimini modern bir evrende deneyimlemek isteyenler için ideal.
SpaceX gibi roket fırlatma yerleri de olsa mükemmel olur aslında.
Topluluğun araştırmalarına göre oyunda NASA'nın bir parodisi olan SERA (Space Exploration & Research Agency) ile ilgili bir görev var. Uzay Kuvvetleri üssü veya bir araştırma merkezi bekliyorum.

@Ascendency

GTA 5'te adamlar aynı böyle yapmıştı yanlış hatırlamıyor isem. Doğru da çıktı. Eğer bu gerçek GTA 6 haritasına az da olsa benziyorsa, diyecek söz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…