@Ascendency

GTA 5'te adamlar aynı böyle yapmıştı yanlış hatırlamıyor isem. Doğru da çıktı. Eğer bu gerçek GTA 6 haritasına az da olsa benziyorsa, diyecek söz yok.
Spekülasyon olan isim ve bölgeler, kırmızı renk ile belirtildi. Bunun dışında, bu harita, onlarca, hatta yüzlerce haritacının 1 yıllık emeği sonucu oluşturuldu. Görüntü, iki yıl boyunca yapılan analiz ve tartışmaların nihai bir sonucu. Katkıda bulunanlar arasında ben de bulunuyorum. Sol alttaki adaları ve Vice Beach'taki kanalı çizdim.

Harita büyük ve iyi duruyor. Umarım içi dolu olur. Rockstar'a güveniyorum. Merakla bekliyorum oyunda ne kadar büyük olacağını. Haritayı gezerken ve keşfederken bile zaman geçer.

Harita büyük ve iyi duruyor. Umarım içi dolu olur. Rockstar'a güveniyorum. Merakla bekliyorum oyunda ne kadar büyük olacağını. Haritayı gezerken ve keşfederken bile zaman geçer.
Haritada ABD'nin tamamını bekleyen, oyun geliştirmeden bihaber yığınlar üzüldüler tabii ki. (Aynı topluluğa göre GTA VI'nın grafik kalitesi Roblox'tan halliceydi.)

Haritanın kuzeyinde ne var bilmiyoruz, fakat çıkarım yaptığım bir şey varsa, o da bu oyunda bizi sadece Vice City sahillerinin ve partilerin beklemiyor olduğu. Harita, kuzeye doğru çıktıkça Georgia'ya benziyor, hatta oyunda iki eyalet var diyebiliriz.

Doğal olarak, insanlar birkaç ay heveslerini aldıktan sonra sürekli güneşli Miami havasından sıkılacaklardır.