MeReKGs67 Üstün Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 742 Beğeniler 376 Bugün 21:59 #21 Kriyus dedi: PS5 Pro aldım, çalışıp taksitle. Eki Görüntüle 283319 Bence Series S alınabilir, ya zaten her konsolda 30 FPS çalışacak. Genişletmek için tıkla... Ne işte çalıştınız hocam söyler misiniz bir sakıncası yoksa merak ettim Bir şey merak ediyorum mesela siz TV'de açmışsınız ya. 1080p 24 inç bir monitörde açsaydınız daha mı net gözükecekti? Ben zaten öyle bir monitörde oynayacağım o yüzden Series S düşündüm yoksa TV'de oynayacak olsam kesin PS5 Pro alırım.
Kriyus dedi: PS5 Pro aldım, çalışıp taksitle. Eki Görüntüle 283319 Bence Series S alınabilir, ya zaten her konsolda 30 FPS çalışacak. Genişletmek için tıkla... Ne işte çalıştınız hocam söyler misiniz bir sakıncası yoksa merak ettim Bir şey merak ediyorum mesela siz TV'de açmışsınız ya. 1080p 24 inç bir monitörde açsaydınız daha mı net gözükecekti? Ben zaten öyle bir monitörde oynayacağım o yüzden Series S düşündüm yoksa TV'de oynayacak olsam kesin PS5 Pro alırım.
KS KS Kriyus Bilgin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 940 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 405 Bugün 22:09 #22 MeReKGs67 dedi: Ne işte çalıştınız hocam söyler misiniz bir sakıncası yoksa merak ettim Bir şey merak ediyorum mesela siz TV'de açmışsınız ya. 1080p 24 inç bir monitörde açsaydınız daha mı net gözükecekti? Ben zaten öyle bir monitörde oynayacağım o yüzden Series S düşündüm yoksa TV'de oynayacak olsam kesin PS5 Pro alırım. Genişletmek için tıkla... Zaten çalışıyordum, sadece para biriktirdim daha fazla. Kendi dükkanım var. Series S içinse monitörde oynarsanız daha iyi olur; inç daha küçük olacağı için.
MeReKGs67 dedi: Ne işte çalıştınız hocam söyler misiniz bir sakıncası yoksa merak ettim Bir şey merak ediyorum mesela siz TV'de açmışsınız ya. 1080p 24 inç bir monitörde açsaydınız daha mı net gözükecekti? Ben zaten öyle bir monitörde oynayacağım o yüzden Series S düşündüm yoksa TV'de oynayacak olsam kesin PS5 Pro alırım. Genişletmek için tıkla... Zaten çalışıyordum, sadece para biriktirdim daha fazla. Kendi dükkanım var. Series S içinse monitörde oynarsanız daha iyi olur; inç daha küçük olacağı için.
MeReKGs67 Üstün Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 742 Beğeniler 376 Bugün 22:23 #23 Kriyus dedi: Series S içinse monitörde oynarsanız daha iyi olur; inç daha küçük olacağı için. Genişletmek için tıkla... Evet zaten monitörde oynamak istiyorum, TV uygun değil. Büyük ama normal Vestel Smart TV, oyunlar için değil. Adamlar özellikle yazmış be üzmezler
Kriyus dedi: Series S içinse monitörde oynarsanız daha iyi olur; inç daha küçük olacağı için. Genişletmek için tıkla... Evet zaten monitörde oynamak istiyorum, TV uygun değil. Büyük ama normal Vestel Smart TV, oyunlar için değil. Adamlar özellikle yazmış be üzmezler