Bütçe
15.000 TL
Sadece GTA VI oyunun nasıl oyun olduğu merak ediliyorsa ve teknik detayları incelenecekse bence değer. GTX 1660 Super ayarında performans bekliyorum. Gerçekten oynayacaksınız zaten bence almayın Series S'i. 😅

Şu milletteki abartma işini bir geçelim, yok mobil gibi çalışır yok o yok bu. Bilgisizce konuşmaya veya söylentilerle konuşmaya gerek yok. RDR'nin PS4'e GTA 5'in PS3'e çıkmasını da geçiyorum artık. Daha dün çıkan AC Black Flag'i 1620p upscale Ray Tracing de standart şeklinde 30 FPS sabit çalıştırıyor, grafikler de fazlaca iyiyken. Upscale de 1080p üzerinden yapılıyor, daha ne olsun 10kya aldığın konsol bu. Üstüne bu Rockstar da değil Ubisoft. Forza Horizon 6 da yeni çıktı ve o da 2kya upscale edilmiş şekilde 30FPS rahatça çalışıyor, bildiğim kadarıyla onda da Ray Tracing var çünkü yansımalar çok iyiydi. Yani diyeceğim, GTA 6'yı upscale veya native fark etmez 1080p 30FPS oynatacağından eminim. Rockstar da cidden hafife alınıyor, bu kadar büyük bir oyunu getiriyorsa bir bildikleri vardır, çok farklı bir deneyim yaşamazsınız. Buradaki insanlar güç tartışıyor, he 4 tflopsmuş GTA mobil olur diyorlar, konsol ne demektir bilmiyorlar çünkü. Konsolda güç değil optimizasyon ön plandadır her zaman. Kullanmadan etmeden şöyle yorumlar yapmayın ya, hani bari açıp izleyin. Tflopsa bakıp yorum atıp da milletin kafasını karıştırmayın.

@deiinzz, haberiniz var mı bilmiyorum ama GTA V, günümüzün amiral gemisi Android telefonlarında çatır çatır oynanabiliyor. Aşağıda videoyu bıraktım, seyredersiniz.

Ben bile Crysis: Remastered oynadığımı hatırlıyorum telefonumda. :)