Bütçe
15.000 TL
O zaman yanlış telaffuz edildiğini düşünmekteyim mobil güç deniyorsa. Bana hiç garip gelmiyor, hatta bunu çok farklı şekillerde bile yaparsınız.

Ben daha fazla tartışmıyorum, çünkü Grid Legends gibi oyunlar da var mobil piyasada.

Bence sen yazdığımı tam anlayamadın. Zaten ben de telefonlar güçlü ve oyun oynatır bunda garip bir şey yok diyorum. Mobil denmesinin sebebi telefon olması zaten, güçsüz olması değil.

Şu milletteki abartma işini bir geçelim, yok mobil gibi çalışır yok o yok bu. Bilgisizce konuşmaya veya söylentilerle konuşmaya gerek yok. RDR'nin PS4'e GTA 5'in PS3'e çıkmasını da geçiyorum artık. Daha dün çıkan AC Black Flag'i 1620p upscale Ray Tracing de standart şeklinde 30 FPS sabit çalıştırıyor, grafikler de fazlaca iyiyken. Upscale de 1080p üzerinden yapılıyor, daha ne olsun 10kya aldığın konsol bu. Üstüne bu Rockstar da değil Ubisoft. Forza Horizon 6 da yeni çıktı ve o da 2kya upscale edilmiş şekilde 30FPS rahatça çalışıyor, bildiğim kadarıyla onda da Ray Tracing var çünkü yansımalar çok iyiydi. Yani diyeceğim, GTA 6'yı upscale veya native fark etmez 1080p 30FPS oynatacağından eminim. Rockstar da cidden hafife alınıyor, bu kadar büyük bir oyunu getiriyorsa bir bildikleri vardır, çok farklı bir deneyim yaşamazsınız. Buradaki insanlar güç tartışıyor, he 4 tflopsmuş GTA mobil olur diyorlar, konsol ne demektir bilmiyorlar çünkü. Konsolda güç değil optimizasyon ön plandadır her zaman. Kullanmadan etmeden şöyle yorumlar yapmayın ya, hani bari açıp izleyin. Tflopsa bakıp yorum atıp da milletin kafasını karıştırmayın.

Series S'in RDR 2 performansını bilmeden Series S'in GTA 6 performansını konuşuyorsunuz. Asıl bilgisizce konuşan sizsiniz.

GTA 6 RDR 2'den çok daha fazla sistem gereksinimi isteyecektir. Series S'de RDR 2 900p 30FPS çalışıyor. PS5 fat kasanın1080p 30FPS'de açacağı konuşuluyor, GTA 6'nın 1080p 30FPS'de (Series S'de) çalışması hayal gibi bir şey. İmkânsıza yakın.

720p 30FPS'de açsa bile mobilden hallice olacaktır. RDR2 PS4'te zaten mobil gibi çalışıyor. Çalışmasına çalışıyor ama PC sürümü ile alakası yok.

Bilginiz olmayan konularda neden Rockstar bu yapar diyorsunuz. Rockstar konsolun gücünü sihirli bir şekilde arttırıp 1080p 30fps de çalışmasını sağlamaz. Her şeyin bir limiti var.

Series S'in RDR 2 performansını bilmeden Series S'in GTA 6 konuşuyorsunuz. Asıl bilgisizce konuşan sizsiniz.

GTA 6 RDR 2'den çok daha fazla sistem gereksinimi isteyecektir. Series S'de RDR 2 900p 30FPS çalışıyor. PS5 fat kasanın1080p 30FPS'de açacağı konuşuluyor, GTA 6'nın 1080p 30FPS'de (Series S'de) çalışması hayal gibi bir şey. İmkânsıza yakın.

720p 30FPS'de açsa bile mobilden hallice olacaktır. RDR2 PS4'te zaten mobil gibi çalışıyor. Çalışmasına çalışıyor ama PC sürümü ile alakası yok.

Bilginiz olmayan konularda neden Rockstar bu yapar diyorsunuz. Rockstar konsolun gücünü sihirli bir şekilde arttırıp 1080p 30FPS de çalışmasını sağlamaz. Her şeyin bir limiti var.

Bilgisizce konuşan ben miyim 😂. Kendin söylenti diyosun konuşuluyor diyorsun böyle zırvalıyorsun, acaba kim bilgisizce konuşan. Söylentilerle değil önceki oyunları ile konuşuyorum ben.

Ve hani bilgisizliğine karşı cidden güldüm. RDR 2 yeni nesil güncellemesi almamış bir oyun, Xbox Series S de RDR2 oynarken Xbox One sürümünde oynuyorsunuz. Bundan dolayı çözünürlüğün 900p olması normal, çünkü Xbox One gücünde oynuyorsun oyunu. Yani burada Xbox Series S'in performansı bu diyemezsin, Xbox One performansı bu diyebilirsin.

Senin saçma mantığın ile Xbox Series X de 30FPS çalıştırıyor çünkü gücü yetersiz😂. Xbox Series X de RDR2'nin Xbox One X sürümünü oynuyorsun. Xbox Series S de Xbox One sürümünü oynuyorsun. Tamam mı bilgisiz kardeşim, idrak edebildin mi konsolun gücüyle alakasız olduğunu. Az araştır da öyle yaz.

PS4 bile 1080p çalıştırıyor ve Xbox Series S'den 5kat daha güçsüz, ve dostum hala RDR2'yi Xbox Series S'in gücüyle oynadığını sanıyor xd.

Bilgisizce konuşan ben miyim 😂. Kendin söylenti diyosun konuşuluyor diyorsun böyle zırvalıyorsun, acaba kim bilgisizce konuşan. Söylentilerle değil önceki oyunları ile konuşuyorum ben.

Ve hani bilgisizliğine karşı cidden güldüm. RDR 2 yeni nesil güncellemesi almamış bir oyun, Xbox Series S de RDR2 oynarken Xbox One sürümünde oynuyorsunuz. Bundan dolayı çözünürlüğün 900p olması normal, çünkü Xbox One gücünde oynuyorsun oyunu. Yani burada Xbox Series S'in performansı bu diyemezsin, Xbox One performansı bu diyebilirsin.

Senin saçma mantığın ile Xbox Series X de 30FPS çalıştırıyor çünkü gücü yetersiz😂. Xbox Series X de RDR2'nin Xbox One X sürümünü oynuyorsun. Xbox Series S de Xbox One sürümünü oynuyorsun. Tamam mı bilgisiz kardeşim, idrak edebildin mi konsolun gücüyle alakasız olduğunu. Az araştır da öyle yaz.

PS4 bile 1080p çalıştırıyor ve Xbox Series S'den 5kat daha güçsüz, ve dostum hala RDR2'yi Xbox Series S'in gücüyle oynadığını sanıyor xd.
Birincisi, RDR2'nin üstünden 8 yıl geçmiş, RDR 2'i çalıştıran diğer konsolların performansı ortada, bu konsolun performansı ortada.
GTA 6 RDR2'den çok daha fazla sistem gereksinimi isteyecek bu bariz bir gerçek. BU söylenti değil, söylentilerle konuşmuyorum.

İkincisi,
Bu bilgisayar değil bilgisiz cahil kardeşim, konsol. Oyunu aldın hop içine attın çalıştı Exe'ye bastın çalıştı diye bir durum yok.
Konsolda güç değil optimizasyon ön plandadır her zaman.
Bak kendinde yazmışsın.

Optimize etmek demek oyunun dosyalarını yapıştır yap çalışsın demek değil.
Oyun Xbox One'dan port edilmiş bir oyun. Port ne demek bir öğren önce ondan sonra yazarsın. Sen Series S'de Xbox One RDR2 portunu oynuyorsun, bire bir aynı oyunu oynamıyorsun, aynı sürümü de oynamıyorsun, onun gücüyle de oynamıyorsun.
1080p de çalışıyorsa iyidir diye düşünüyorsan cidden ağır bilgisizsin, PC'de oyunun grafiklerini fulle 1080p ye çek, PS4 ile yan yana koy oyna. Oyunun native çözünürlüğü aynı olsa bile oyunun grafikleri downgrade yemiş, mobil gibi çalışıyor.

Series s'de 900p daha yüksek kaliteli kaplamalarla oynuyorsun, PS4'de çamur kalitesinde mobilden hallice kaplamalarla oynuyorsun.

Birincisi, RDR2'nin üstünden 8 yıl geçmiş, RDR 2'i çalıştıran diğer konsolların performansı ortada, bu konsolun performansı ortada.
GTA 6 RDR2'den çok daha fazla sistem gereksinimi isteyecek bu bariz bir gerçek. Bu söylenti değil, söylentilerle konuşmuyorum.

İkincisi,
Bu bilgisayar değil bilgisiz cahil kardeşim, konsol. Oyunu aldın hop içine attın çalıştı Exe'ye bastın çalıştı diye bir durum yok.

Bak kendinde yazmışsın.

Optimize etmek demek oyunun dosyalarını yapıştır yap çalışsın demek değil.
Oyun Xbox One'dan port edilmiş bir oyun. port ne demek bir öğren önce ondan sonra yazarsın. sen Series S'de Xbox One RDR2 portunu oynuyorsun, bire bir aynı oyunu oynamıyorsun, aynı sürümü de oynamıyorsun, onun gücüyle de oynamıyorsun.

1080p de çalışıyorsa iyidir diye düşünüyorsan cidden ağır bilgisizsin, PC'de oyunun grafiklerini Full'e 1080P'ye çek, PS4 ile yan yana koy oyna. Oyunun native çözünürlüğü aynı olsa bile oyunun grafikleri downgrade yemiş, mobil gibi çalışıyor.

Series S'de 900p daha yüksek kaliteli kaplamalarla oynuyorsun, PS4'te çamur kalitesinde mobilden hallice kaplamalarla oynuyorsun.

Ya o kadar cahilsin ki yani okumaya bile uğraşmam, ya beynimi küçültemem seninle. Aynen Xbox One kalitesinde oynamıyorsun, Series X 30 FPS veriyor, aynen kardeşim. Ortada olan tek şey senin cahilliğin. Ayrıca oyunu PC'de, Series S'de ve PS4'te oynadım. Söylenti demiyorum, bak deneyim etmişim; sen oturduğun yerden konuşmaya devam. Series X/S için iyileştirildi yazısını görmeden konsolun gücü bu diyemezsin. Şimdi de kumda oyna kardeşim, sessizdesin.

Ya o kadar cahilsin ki yani okumaya bile uğraşmam, ya beynimi küçültemem seninle. Aynen Xbox One kalitesinde oynamıyorsun, Series X 30 FPS veriyor, aynen kardeşim. Ortada olan tek şey senin cahilliğin. Ayrıca oyunu PC'de, Series S'de ve PS4'te oynadım. Söylenti demiyorum, bak deneyim etmişim; sen oturduğun yerden konuşmaya devam. Series X/S için iyileştirildi yazısını görmeden konsolun gücü bu diyemezsin. Şimdi de kumda oyna kardeşim, sessizdesin.
Beyini küçültmene zaten gerek yok, okuma yazman var da okuma anlaman yok.
Aksine ortada olan tek şey var o da senin cahillliğin. Ben de deneyimlerine göre konuşuyorum PS4 sürümü ile PC sürümünün alakası yok. Söylediğim şeyler deneyimlerime göredir, deneyim ettim.
Xbox Series S de RDR2 oynarken Xbox One sürümünde oynuyorsunuz. Bundan dolayı çözünürlüğün 900p olması normal, çünkü Xbox One gücünde oynuyorsun oyunu.
Xbox Series X de RDR2'nin Xbox One X sürümünü oynuyorsun.
Sen Series S de bire bir aynı xbox one oyun dosyaları kullanıyorsun, doğru diyorsun bu bilgisayar zaten. (!) Kopyala yapıştır aynı dosyaları kullanıyorsun. Port ne demek araştır da gel.
Series X 30 FPS veriyor, aynen kardeşim.
Tek önemli olan şey fps değildir, grafikte önemlidir. Xbox series X 4k 30fps veriyor, 4k çözünürlükte oyunu 30fpsde oynuyorsan zaten bu normal bir şey çok şaşırmamak lazım.

"İyileştirildi" derken de optimize edildi manasında kullanıyor, sihirli bir şekilde konsolun performansını arttırdık oyunu 1080p 30 fps de açacak manasında kullanmıyor.
Şimdi de kumda oyna kardeşim, sessizdesin.
Kumda oynama işini senin gibi bilgisiz cahil çocuklar yapar ben yapmam, akşam sabah oyun oynar bir kere araştırmaz.
Sessizdeymişim çok umrumda. :D