Bu ertelemeler normal değil, çok fena patlayacak gibi geliyor bana bu oyun.
Oyun dünyasıyla pek aranız yok sanırım. Ertelenmeyen oyun yok denecek kadar az iken, çıktığında dünyanın en iyi oyunu olma ihtimali çok yüksek olan bir oyunun ertelenmesi kadar normal bir şey yok. Rockstar oyunu yapabileceği en kusursuz ve sonraki oyunu 7-8 yıl sonra çıkarana kadar dünyanın en iyi oyunu olarak kalacak şekilde çıkartmak istiyor. Adamlar oyun dünyasında CDPR hariç diğer firmalara tur bindirmiş durumda ve GTA 6 çıkınca 2. turu bindirmek istiyor. Onlara en yakın firma olan CDPR'e de 1 tur bindirmiş olacak.

Oyun dünyasıyla pek aranız yok sanırım. Ertelenmeyen oyun yok denecek kadar az iken, çıktığında dünyanın en iyi oyunu olma ihtimali çok yüksek olan bir oyunun ertelenmesi kadar normal bir şey yok. Rockstar oyunu yapabileceği en kusursuz ve sonraki oyunu 7-8 yıl sonra çıkarana kadar dünyanın en iyi oyunu olarak kalacak şekilde çıkartmak istiyor. Adamlar oyun dünyasında diğer markalara tur bindirmiş durumda ve GTA 6 çıkınca 2. turu bindirmek istiyor. Onlara en yakın firma CDPR.

Oyun dünyası ile aram olup olmamasıyla ne alakası var bunun? Oyun dünyası Rockstar'dan mı ibaret ki? Bu kadar erteleme normal değil, kaldı ki GTA 6 kaç yıldır geliştiriliyor, ayrıca Rockstar'ın en önemli ismi Dan Houser da RDR2 yapımından bir süre sonra ayrıldı, adam Rockstar'ın oyunlarında en önemli isimdi. Bu adam gitti, Rockstar RDR ve GTA Trilogy'ye Remastered falan yaptı. Onların kalitesi de belli, biri olduğu gibi port edildi 50 dolara satılıyor öbürü içine edilip yayınlandı. Bu oyun, oyun dünyasını ikiye bölecek bundan adım gibi eminim, biri yerden yere vururken bir taraf yüceltecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dünyası ile aram olup olmamasıyla ne alakası var bunun? Oyun dünyası Rockstar'dan mı ibaret ki? Bu kadar erteleme normal değil, kaldı ki GTA 6 kaç yıldır geliştiriliyor, ayrıca Rockstar'ın en önemli ismi Dan Houser da RDR2 yapımından bir süre sonra ayrıldı, adam Rockstar'ın oyunlarında en önemli isimdi. Bu adam gitti, Rockstar RDR ve GTA Trilogy'ye Remastered falan yaptı. Onların kalitesi de belli, biri olduğu gibi port edildi 50 dolara satılıyor öbürü içine edilip yayınlandı. Bu oyun, oyun dünyasını ikiye bölecek bundan adım gibi eminim, biri yerden yere vururken bir taraf yüceltecek.
RDR ve GTA Trilogy'yi Rockstar yapmadı. Bir firmaya yaptırdılar. Bu arada Rockstar'ın eski oyunlarına gösterdiği özensizliği savunmuyorum. O konuda haklısınız. Ben sadece Rockstar kalitesi denen şeyin diğer firmalara tur bindirdiğini söylüyorum. Tabi ki Elden Ring ve SONY altında çıkan oyunların kalitesi de çok yüksek. Ama ben biraz daha açık dünya oyunları arasında karşılaştırıyorum çünkü kategorisi o. RDR2 veya GTA 6'yı gidip GOW veya TLOU ile karşılaştırmak mantıklı olmaz. Dünyanın en iyi oyunu konularında hala RDR2'yi yarı finallerde rahatça gösteriyoruz ve yanına bir de GTA 6 gelecek.

Bu oyun, oyun dünyasını ikiye bölecek bundan adım gibi eminim, biri yerden yere vururken bir taraf yüceltecek.
Gömenlerin çoğu abartılı beklentilerini karşılamadığı için gömecekler. Yoksa oyunun kalitesi konusunda şüphe yok. Kalitesinden emin olamayacağımız tek şey hikaye. Umarım RDR 2 gibi bir hikayeyle karşımıza çıkarlar.

Gömenlerin çoğu abartılı beklentilerini karşılamadığı için gömecekler. Yoksa oyunun kalitesi konusunda şüphe yok.
Patlayacak dememin sebebi o, cok gereksiz bir hype var oyunun uzerinde, bu ters tepecek kimi oyuncu kitlesinde.

Tamam yillarca beklenen bir oyun ama yapimci Rockstar bile olsa az sakin olun derim ben :).