creazy

Başarılı
Merhabalar,

Bir şey merak ediyorum. 25 Haziran'da ön sipariş gelince oynanış videosu görecek miyiz? Bir de ön siparişte satın alanlar hemen konsol üzerinden oynayabilecek mi, yoksa Kasım'ı bekleyecekler mi?

Kolay kolay vermezler diye düşünüyorum. Her türlü çıkışı beklerler. Belki Rockstar kendisi 15 30 dakikalık bir oynanış videosu yayımlar. Ön siparişte üst paket alındıysa erken erişim üzerinden oynanabilir sanırım.

Merhaba,

Bir şey merak ediyorum. 25 Haziran'da ön sipariş gelince oynanış videosu görecek miyiz? Bir de ön siparişte satın alanlar hemen konsol üzerinden oynayabilecek mi, yoksa kasım'ı bekleyecekler mi?
Yayınlanır bence ya bi oynanışı gösterirler. Hemen oynamazlar da belki Ultimate falan alanlar 2-3 hafta önceden oynayabilir.

Merhabalar,

Bir şey merak ediyorum. 25 Haziran'da ön sipariş gelince oynanış videosu görecek miyiz? Bir de ön siparişte satın alanlar hemen konsol üzerinden oynayabilecek mi, yoksa Kasım'ı bekleyecekler mi?
Oynanış değil de 2. fragman yayınlanır bence.

Her türlü bekleyecekler sadece en üst paketi alanlara belki bir kaç gün önceden açılabilir.

Oynanış görüntüleri yerine fragman yayınlamayı tercih edeceklerdir.
Ön sipariş veren kullanıcılar oyunu 12 Kasım'da indirip 19 Kasım'da oynayabilecekler.