Detaylar
Kim cevapladı?GodOfWar
Uzman
Kolay kolay vermezler diye düşünüyorum. Her türlü çıkışı beklerler. Belki Rockstar kendisi 15 30 dakikalık bir oynanış videosu yayımlar. Ön siparişte üst paket alındıysa erken erişim üzerinden oynanabilir sanırım.
Ricardo Quaresma
Başarılı
Yayınlanır bence ya bi oynanışı gösterirler. Hemen oynamazlar da belki Ultimate falan alanlar 2-3 hafta önceden oynayabilir.Merhaba,
Bir şey merak ediyorum. 25 Haziran'da ön sipariş gelince oynanış videosu görecek miyiz? Bir de ön siparişte satın alanlar hemen konsol üzerinden oynayabilecek mi, yoksa kasım'ı bekleyecekler mi?
creazy
Başarılı
Fiyatı belli oldu mu, ne kadar olacağı? Yarın belli olur, herhalde.Yayınlanır bence ya bi oynanışı gösterirler. Hemen oynamazlar da belki Ultimate falan alanlar 2-3 hafta önceden oynayabilir.
Arantheim
Uzman
Oynanış değil de 2. fragman yayınlanır bence.Merhabalar,
Bir şey merak ediyorum. 25 Haziran'da ön sipariş gelince oynanış videosu görecek miyiz? Bir de ön siparişte satın alanlar hemen konsol üzerinden oynayabilecek mi, yoksa Kasım'ı bekleyecekler mi?
Her türlü bekleyecekler sadece en üst paketi alanlara belki bir kaç gün önceden açılabilir.
Ypoman
Uzman
Fiyatı belli oldu mu, ne kadar olacağı? Yarın belli olur, herhalde.
Açıklandı galiba.
Arantheim
Uzman
Fiyatı belli oldu mu, ne kadar olacağı? Yarın belli olur, herhalde.
Bir kaç yerde gördüm ama birisi 69 dolar yazmış biride 99 dolar yazmış, hepsi kafalarından sallıyor. En iyisi yarını bekleyip görmek
creazy
Başarılı
2. fragman zaten yok muydu? 3.fragman demek istediniz herhalde.
Astrea Virgo
Yetkin
Oynanış görüntüleri yerine fragman yayınlamayı tercih edeceklerdir.
Ön sipariş veren kullanıcılar oyunu 12 Kasım'da indirip 19 Kasım'da oynayabilecekler.
Ön sipariş veren kullanıcılar oyunu 12 Kasım'da indirip 19 Kasım'da oynayabilecekler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Steam GTA+ üyeliği bittikten sonra istatistikler gider mi?
- herousta26