Çok garip bir eleman. Sanki asil bir amacı varmış gibi davranıyor ama tek derdi para. Bayağı dalga geçtiler bu elemanla, Rockstar ensesinden ne zaman kapacak merak ediyorum.
İstediği kadar dalga geçsinler coinin fiyatı ortada.
Çok garip bir eleman. Sanki asil bir amacı varmış gibi davranıyor ama tek derdi para. Bayağı dalga geçtiler bu elemanla, Rockstar ensesinden ne zaman kapacak merak ediyorum.
Çok şey bekliyoruz değil. Bu görüntülerin 2023, 2024’ den olduğu söyleniyor eğer oyun bu kadar ertelenmeseydi önümüze böyle bir şey gelecekti belkide. Benim aman aman bir beklentim yok oyundan. Aksine GTA 5’ biraz daha geliştirilmiş fizik ve grafikli halini bekliyordum. Yeni özellik arayışında hiç değildim en başından beri. Örneğin araçlara yakıt özelliği eklenmiş, şu an bile dağın başında arabayı kaybedince aşağı inmesi işkence gibi oluyor birde dağın başında polisten kaçarken yakıtın bittiğini düşünün. Beta sürüm olsa bile fazlasıyla bitmiş bir sürüm gibi gözüküyor sızıntılar.Görüntüler beta sürümünden, tekrar söylüyorum. Çok fazla şey bekliyorsunuz; bitirilmiş haliyle alakası yok oyunun.
Ha, arabanın ikiden bölünmesi gibi bir olay olmaz, olmamalı da zaten; BeamNG oynamıyoruz.
Çok şey bekliyoruz değil. Bu görüntülerin 2023, 2024'ten olduğu söyleniyor eğer oyun bu kadar ertelenmeseydi önümüze böyle bir şey gelecekti belki de. Benim aman aman bir beklentim yok oyundan. Aksine GTA 5' biraz daha geliştirilmiş fizik ve grafikli halini bekliyordum. Yeni özellik arayışında hiç değildim en başından beri. Örneğin araçlara yakıt özelliği eklenmiş, şu an bile dağın başında arabayı kaybedince aşağı inmesi işkence gibi oluyor bir de dağın başında polisten kaçarken yakıtın bittiğini düşünün. Beta sürüm olsa bile fazlasıyla bitmiş bir sürüm gibi gözüküyor sızıntılar.