Görüntüler beta sürümünden, tekrar söylüyorum. Çok fazla şey bekliyorsunuz; bitirilmiş haliyle alakası yok oyunun.

Ha, arabanın ikiden bölünmesi gibi bir olay olmaz, olmamalı da zaten; BeamNG oynamıyoruz.
Çok şey bekliyoruz değil. Bu görüntülerin 2023, 2024’ den olduğu söyleniyor eğer oyun bu kadar ertelenmeseydi önümüze böyle bir şey gelecekti belkide. Benim aman aman bir beklentim yok oyundan. Aksine GTA 5’ biraz daha geliştirilmiş fizik ve grafikli halini bekliyordum. Yeni özellik arayışında hiç değildim en başından beri. Örneğin araçlara yakıt özelliği eklenmiş, şu an bile dağın başında arabayı kaybedince aşağı inmesi işkence gibi oluyor birde dağın başında polisten kaçarken yakıtın bittiğini düşünün. Beta sürüm olsa bile fazlasıyla bitmiş bir sürüm gibi gözüküyor sızıntılar.

Çok şey bekliyoruz değil. Bu görüntülerin 2023, 2024'ten olduğu söyleniyor eğer oyun bu kadar ertelenmeseydi önümüze böyle bir şey gelecekti belki de. Benim aman aman bir beklentim yok oyundan. Aksine GTA 5' biraz daha geliştirilmiş fizik ve grafikli halini bekliyordum. Yeni özellik arayışında hiç değildim en başından beri. Örneğin araçlara yakıt özelliği eklenmiş, şu an bile dağın başında arabayı kaybedince aşağı inmesi işkence gibi oluyor bir de dağın başında polisten kaçarken yakıtın bittiğini düşünün. Beta sürüm olsa bile fazlasıyla bitmiş bir sürüm gibi gözüküyor sızıntılar.

Hocam, görüntüler 2025'tenmiş. Birileri, arabada çalan bir şarkıdan dolayı 2025 olduğunu söylemişti Twitter'da.

Son düzenleyen: Moderatör:
2025’dense daha kötü, 1 yılda bunun üstüne ne kadar ekledikleri önemli. Oyunun çıkmasına az kaldı.

Grafikleri beğendim güzel duruyor. Ancak fizik ve mekanik kısmında geri gibi. Onların düzeltildiği senaryoda bu sızıntılara oyun bitmiş çıkmaya hazır diyebilirdim.

Çok şey bekliyoruz değil. Bu görüntülerin 2023, 2024’ den olduğu söyleniyor eğer oyun bu kadar ertelenmeseydi önümüze böyle bir şey gelecekti belkide. Benim aman aman bir beklentim yok oyundan. Aksine GTA 5’ biraz daha geliştirilmiş fizik ve grafikli halini bekliyordum. Yeni özellik arayışında hiç değildim en başından beri. Örneğin araçlara yakıt özelliği eklenmiş, şu an bile dağın başında arabayı kaybedince aşağı inmesi işkence gibi oluyor birde dağın başında polisten kaçarken yakıtın bittiğini düşünün. Beta sürüm olsa bile fazlasıyla bitmiş bir sürüm gibi gözüküyor sızıntılar.
Saçma olurdu, eklenilen özellikler oyun zevkini bozacak türden özellikler değil, gerçekçilik istiyor çoğu insan; elbet istemeyenler vardır.

Herkesi memnun etmek imkansız, ancak oyunu yapan firmanın Rockstar olduğunu düşünürsek kötü bir şey çıkma olasılığı yok...

Belli bir yere kadar iyi olabilir her şey; Red Dead Redemption 2'de olan günlük rutinleri düşünün, gerçekçiliği düşünün, onun kat be kat gelişmiş hali gelecek önümüze büyük ihtimalle.

Aynı oyun motoru ile yapılıyor zaten, gidip adamlar aynen GTA 5 gibi bir şey yapsa oyunun anlamı kalmazdı; arabaların daha hantal, daha realist olması iyi yönde. Karakterin animasyonlarının RDR2 kadar ağır olmaması, GTA 5 kadar hafif olmaması mesela.

Bunların beta olduğunu düşünürsek, önümüzde daha 100 gün olduğunu düşünürsek, ortalama 2-4 senelik görüntüler bunlar. Emin olun apayrı bir şey olacak oyun.

Güncelleme olması açısından yazıyorum. Oylama bitti, uçuş videosu kazandı oylamayı.

1-2 saat içerisinde görürür gibime geliyor, bakalım ne bekliyor bizi.

Son düzenleme:
Saçma olurdu, eklenilen özellikler oyun zevkini bozacak türden özellikler değil, gerçekçilik istiyor çoğu insan; elbet istemeyenler vardır.

Herkesi memnun etmek imkansız, ancak oyunu yapan firmanın Rockstar olduğunu düşünürsek kötü bir şey çıkma olasılığı yok...

Belli bir yere kadar iyi olabilir her şey; Red Dead Redemption 2'de olan günlük rutinleri düşünün, gerçekçiliği düşünün, onun kat be kat gelişmiş hali gelecek önümüze büyük ihtimalle.

Aynı oyun motoru ile yapılıyor zaten, gidip adamlar aynen GTA 5 gibi bir şey yapsa oyunun anlamı kalmazdı; arabaların daha hantal, daha realist olması iyi yönde. Karakterin animasyonlarının RDR2 kadar ağır olmaması, GTA 5 kadar hafif olmaması mesela.

Bunların beta olduğunu düşünürsek, önümüzde daha 100 gün olduğunu düşünürsek, ortalama 2-4 senelik görüntüler bunlar. Emin olun apayrı bir şey olacak oyun.
Ben araçların ikiye bölünmesini istiyorum demedim. Daha önceden gördüğüm paylaşımlarda böyle şeyler olacağı yazıyordu. Araç mekaniklerine önem veren biri olarak böyle bir şey olursa da sorun etmem. Aynı zamanda araç bagajlarının RDR’de olduğu gibi kullanılmasını en başından beri bekliyorum. Örneğin bir göreve gidildiğinde direkt aksiyona girmektense arabayı bir konuma park edip bagajından gerekli eşyaları almak daha güzel gerçekçi bir baskın hissi oluşturur. Ancak araçta yakıt özelliği olması bana GTA için gereksiz geldi, gerçek hayat simülasyonu oynamıyoruz neticede. Polis kaçamağı sırasında araç değiştirirken bindiğiniz aracın deposunun boş olduğunu düşünün sonra tekrar başka bir araç bulmakla uğraşıcaksınız. Alışılması gereken bir mekanik sadece.

Araç sürüş hissiyatı ve kaza hissiyatı Watch Dogs gibi geldi. Karakter hareketleri ise adını hatırlamadığım bir oyuna benziyor. Daha önceki beta görüntülerinde oyunun beta olduğu fazlasıyla belliydi. Ekranda çıkan yazılar, NPC’lerin hareketleri, bitmemiş grafikler vesaire vesaire. Ancak bu sızıntılara baktığımızda grafikler çok iyi konumda, özellikle gece araç ışıklarının yansıması vesaire baya iyi. Oyunun bitmiş bir sürüme gelmiş hali gibi gözüküyor. Böyle bir durumda araç mekaniği ve karakter haraketlerininde bitmiş bir konumda olmasını beklerdim ancak ufak tefek traşlamalardan fazlasına ihtiyaç var gibi geldi bana. Ve bu görüntülerin oyunun çıkacak üzereyken ertelendiği yıllardan olduğunu varsayarsak bence ertelendiği için kızmamak gerekiyor.

Tekrar söylüyorum benim beklentim inanılmaz derecede bir şey değil. GTA 5’ in üstü fizik ve grafiklere sahip olması bile yeterli benim için. Sadece gördüğüm görüntülerdeki araç ve karakter fizikleri şu an için beklentimi karşılamadı, önceki beta sızıntılarında daha soft bir hissiyat vardı sanki. Bu kadar bitmiş gibi hissettiricek grafik seviyelerinde olan bir sürümün aynısını fizikler içinde beklerdim. Bunu demeye çalışıyorum sadece.