nisaa 1

Üstün
Makaleler
3
Eski GTA Vice City'yi oynarken Malibu Clup görevinden banka soygunu kısmında kaldım, banka soygunu görevini yapmadım. Buraya kadar olan save dosyasını bulup atma şansı olan var mı?

Teşekkür ederim şimdiden, orijinal sürümdeki save dosyası çalışmıyor bu arada arkadaşlar. Definetive Edition olması gerekli sanırım, ben yapamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trainer hile gibi düşünebilirsin. Ben bölümü geçemediğini sanıp önerdim, save bulana kadar hileyle geçersin diye de senin save patlamış.

Anladımm, ben Definetive Edition için orijinal oyundaki kaldığım yerden devam etmek istemiştim.

Oyun lineer değil ki. Herhangi birinin paylaşacağı dosyada diğer görevler farklı olabilir.

Orijinaldeki dosyanın çalışmaması beklenir zaten.

Elinizdeki dosyaya ne oldu? Elinizde başka dosya varsa işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanabilirsiniz. Görev listesi de mevcut.
Silmişim maalesef, sitedekilerin hepsi definetive edition için mi? Kaldığım noktayı bulabilir miyim ki? Ana hikayeyi oynasam yeter, oyunun hikayesini orjinal oyunu silince izledim. Finali vs. biliyorum pek sorun olmaz ama ben bitireyim istiyorum.

Evet. Bağlantı sonunda def kısmından anlayabilirsiniz.

Daha önce de dediğim gibi oyun lineer değil. Kaldığınız noktayla birebir aynısını bulmanız zor. Shakedown sonrası asset'ler açılıyor. Vercetti Estate ve Print Works zorunlu olmak üzere 7 tane bitirmelisiniz. Siz bu 7 taneden kaçını yaptınız bilmiyorum.

Evet. Bağlantı sonunda def kısmından anlayabilirsiniz.

Daha önce de dediğim gibi oyun lineer değil. Kaldığınız noktayla birebir aynısını bulmanız zor. Shakedown sonrası asset'ler açılıyor. Vercetti Estate ve Print Works zorunlu olmak üzere 7 tane bitirmelisiniz. Siz bu 7 taneden kaçını yaptınız bilmiyorum.

Bir tane GTA sitesi vardı. O sitede; Görevleri, alınan mülkleri falan seçip, save (Kayıt) dosyasını o şekilde indirebiliyordun.