Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar,

GTA Vice City'de RC helikopter ile inşaat patlattığımız Demolition Man görevinde ne kadar zorlandınız? Ben sırf denemek için Demolition Man'den bir önceki görevin yapıldığı bir save indirip görevi yapmayı denedim, tekte geçtim. :)

En kolay yöntem ilk bombayı almadan önce inşaata gidip tüm görevlileri tek tek helikopter paliyle öldürmek. Eğer bombayı almazsanız 7 dakikalık zamanlayıcı hiç başlamıyor.

Tüm görevliler öldükten sonra bombaları tek tek alıp yerleştirmeniz yeterli oluyor. Yalnız kontroller aşırı derecede kalas, bunun için en azından San Andreas'ta helikopter kullanmaya alışmanızı öneririm. Vice City'de bazı kontroller biraz farklı ama ona zaten görevlileri öldürürken alışabilirsiniz diye düşünüyorum.

O kadar da zor bir görev değil. Oyundaki mekaniklere hakim olan birisi için aşırı basit hatta.

Millet helikopter kontrollerini bilmediği için zor deyip durdu. Öyle görevli öldürmeye falan da gerek yok. Tekte geçiyorum her seferinde.
Zamanında diğer forumda GTA Turk City modunu yayınlamıştınız hocam sizi hatırlıyorum, VC'ye hakim bir arkadaşsınız sanırım. :)

O kadar da zor bir görev değil. Oyundaki mekaniklere hakim olan birisi için aşırı basit hatta.

Zamanında diğer forumda GTA Turk City modunu yayınlamıştınız hocam sizi hatırlıyorum, VC'ye hakim bir arkadaşsınız sanırım. :)
Vice City benim en çok oynadığım oyundur. Arşivimde internetten kaybolmuş bir kamyon mod var. Bir ara onları da ortaya çıkarmak lazım.

Görevin zor olduğu falan yok. Millet kolsuz. Antrenman yapmak için 2 yıl diğer oyunun çıkışını beklemek biraz uzun bir süre gibi.

Bir ara galiba birisi için geçmiştim. Kayıt ismi Türkçe. Arayıp buldum. Klavyemde Q tuşu bozuk olduğu için eskisinden daha yavaş olmama rağmen 7 dakika süre verilen görev 3:45 civarında bitmiş.
%100 PC NTSC TR 1. olan denememde haritada simgeler görünmediği halde yine 3:45 civarı.

Millet helikopter kontrollerini bilmediği için zor deyip durdu.
Aslında görevde öğretiyor ama o yaşta onu anlayacak dil bilgisi yok tabii.

Vice City benim en çok oynadığım oyundur. Arşivimde internetten kaybolmuş bir kamyon mod var. Bir ara onları da ortaya çıkarmak lazım.
Knight Rider varsa alırım.

Millet helikopter kontrollerini bilmediği için zor deyip durdu. Öyle görevli öldürmeye falan da gerek yok. Tekte geçiyorum her seferinde.
Harbiden. Helikopter kontrollerine alışınca gerçekten görevli öldürmeye bile gerek kalmıyor. Önemli olan helikopter kontrollerine alışmak.

Vice City'nin helikopter kontrolleri tuş dizilimleri dışında San Andreas ile neredeyse aynı. Sadece helikopteri öne eğmek için Num 8 yerine Num 9, geri eğmek için Num 2 yerine Num 6 kullanmanız gerekiyor. Onun dışında San Andreas helikopter kontrollerine alışık biri Vice City helikopter kontrollerine kısa sürede alışabilir.