TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 4 Mayıs 2024 #1 Gta Vice City Mobil yükledim her şey iyi, ana menüye giriyorum yeni oyun dedikten sonra beni oyundan atıyor. Bu sorunu çözme yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2024
Gta Vice City Mobil yükledim her şey iyi, ana menüye giriyorum yeni oyun dedikten sonra beni oyundan atıyor. Bu sorunu çözme yolu var mı?
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 4 Mayıs 2024 #2 Oyunu umarım mağazadan yüklememişsinizdir. Mağazadaki versiyonlar sorunlu. İnternetten SD Data paketi ile yüklemen lazım. Bu arada cihaz nedir? Artı 0 Eksi
Oyunu umarım mağazadan yüklememişsinizdir. Mağazadaki versiyonlar sorunlu. İnternetten SD Data paketi ile yüklemen lazım. Bu arada cihaz nedir?
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 4 Mayıs 2024 #3 3586 dedi: Oyunu umarım mağazadan yüklememişsinizdir. Mağazadaki versiyonlar sorunlu. İnternetten SD Data paketi ile yüklemen lazım. Bu arada cihaz nedir? Genişletmek için tıkla... Note 8 Pro. Ben google play store'den satın aldım türk city modu kurdum ama oyundan atıyor normalde oyun dan atmıyordu. Artı 0 Eksi
3586 dedi: Oyunu umarım mağazadan yüklememişsinizdir. Mağazadaki versiyonlar sorunlu. İnternetten SD Data paketi ile yüklemen lazım. Bu arada cihaz nedir? Genişletmek için tıkla... Note 8 Pro. Ben google play store'den satın aldım türk city modu kurdum ama oyundan atıyor normalde oyun dan atmıyordu.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 4 Mayıs 2024 #4 TırcıDerler dedi: Note 8 Pro. Ben google play store'den satın aldım türk city modu kurdum ama oyundan atıyor normalde oyun dan atmıyordu. Genişletmek için tıkla... Kurduğunuz mod yüzünden olabilir. Mod olmadan deneyin hocam. Artı 0 Eksi
TırcıDerler dedi: Note 8 Pro. Ben google play store'den satın aldım türk city modu kurdum ama oyundan atıyor normalde oyun dan atmıyordu. Genişletmek için tıkla... Kurduğunuz mod yüzünden olabilir. Mod olmadan deneyin hocam.
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 4 Mayıs 2024 #5 3586 dedi: Kurduğunuz mod yüzünden olabilir. Mod olmadan deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Mod olmadan denedim açılıyor. Oynuyorum ama mod ile sorun yaratıyor başka düşük sürümlü telefondan oyun mod ile düzgün açılıyor anlamadım. Artı 0 Eksi
3586 dedi: Kurduğunuz mod yüzünden olabilir. Mod olmadan deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Mod olmadan denedim açılıyor. Oynuyorum ama mod ile sorun yaratıyor başka düşük sürümlü telefondan oyun mod ile düzgün açılıyor anlamadım.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 4 Mayıs 2024 #6 TırcıDerler dedi: Mod olmadan denedim açılıyor. Oynuyorum ama mod ile sorun yaratıyor başka düşük sürümlü telefondan oyun mod ile düzgün açılıyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Mod sizin cihazınızdaki güncel sürüm ile uyumlu değil demek ki. Artı 0 Eksi
TırcıDerler dedi: Mod olmadan denedim açılıyor. Oynuyorum ama mod ile sorun yaratıyor başka düşük sürümlü telefondan oyun mod ile düzgün açılıyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Mod sizin cihazınızdaki güncel sürüm ile uyumlu değil demek ki.