ElonXMusk 65
Üstün
- Makaleler
- 1
Selamlar, SilentPatch kurdum ama bir şey değişmedi. Oyun içi ayarı açınca oyun bozuluyor, nasıl 60 FPS yaparım?
Deneyip yazacağım.SilentPatch de olsun ek olarak o da faydali. Ekstra olarak bu LimitAdjuster'i da duzgunce kurarsan muhtemelen sorun cozulecektir.
Dediğini yaptım atıyor oyundan.SilentPatch de olsun ek olarak o da faydali. Ekstra olarak bu LimitAdjuster'i da duzgunce kurarsan muhtemelen sorun cozulecektir.
Save dosyasından açmayı deniyorsan atabilir. Yeni oyun olarak başla.
Yeni surumlerde "Frame Limit" ayarini kaldirmislar, simdi fark ediyorum. GitHub sayfasindaki sagdaki "Releases" kismindan 1.5.9 surumunu indir, onda Frame Limit ayari bulunuyor.
Yeni surumlerde "Frame Limit" ayarini kaldirmislar, simdi fark ediyorum. GitHub sayfasindaki sagdaki "Releases" kismindan 1.5.9 surumunu indir, onda Frame Limit ayari bulunuyor.
![]()
Release Open Limit Adjuster v1.5.9 · GTAmodding/III.VC.SA.LimitAdjuster
Open source limit adjuster for Grand Theft Auto III, Vice City and San Andreas - Release Open Limit Adjuster v1.5.9 · GTAmodding/III.VC.SA.LimitAdjustergithub.com
Klasorun icindeki 2 dosyayi GTA Vice City'nin dosya konumuna attiktan sonra .ini ile biten dosyayi ac ve "VCLIMITS" yazan yerin altindaki "FrameLimit" ayarini 30'dan 60'a yukselt. Kaydedip kapat.
Dikkat et, GTA SA ve GTA3 icin de ayarlar var ayni dosyada, VC kismini degistireceksin.
@ElonXMusk bu arada bunu yaptiktan sonra oyunun icinden Frame Limit ayarini kapatmayacaksin. Bu modun yaptigi sey Frame Limit acikkenki FPS'i 30'dan 60'a yukseltmek.
Technopat'taki surumde de yapilan sey bu zaten. Benim attigim mod ile 60 FPS'e cikartilmis onda da.