Yer
Ankara
GTA 6 fragmanını izlerken bir detay, daha doğrusu bir kişi dikkatimi çekti. Yabancı forumlarda da gördüm ama henüz bu forumda sanırım konu açan olmamış. GTA Vice City'de Vietnam Savaşı Gazisi Emekli Subay ve Vice City oyunundaki Phil Cassidy'e benzeyen birisi GTA 6 Fragmanında göründü.

images.webp

Üstelik tam görünmese de GTA 6 fragmanındaki (soldaki resim) Phil'in üzerinde Phil's yani Phil'e ait anlamına gelen bir yazı yazıyor. Hatırlayacağınız üzere Phil Cassidy, GTA Vice City'deyken Amerika'nın Güney eyaletlerinden bir Amerikalıydı. Kendisinin deyimine göre uçan sineği bile vuruyordu :) Oyundayken Tommy'ye yardımcı olmuştu. Sanki hatırladığıma göre kolu kopuyordu ve onu hastaneye yetiştiriyorduk. Sanırım Vice City'nin yetenekli doktorları kolunu geri dikmeyi başarmış :) Şakası bir yana aynı şehirde geçen bu iki oyun arasında böyle benzerlikler görmek hoşuma gitti.

Siz neler düşünüyorsunuz? Sizce Tommy Vercetti efsanesini de GTA 6 oyunundaki görebilecek miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
40 yıllık lore'dan sonra dede-torun hikayesi izleyebiliriz belki Tommy'den😝 Şaka bir yana cidden efsane olur önceki seriden karakterleri görebilirsek.
Bu Phil'in kesik kolu bile tedavi edilmiş. Vice City'de kafası kopan kişileri kalp masajı ile diriltiyordu doktorlar :) Bence Tommy de ölümsüz olmuştur. Şakası bir yana Tommy'nin Ses aktörü Ray Liotta 2022'de ölmüştü. Umarım etkilemez Tommy Reisin akıbetini.

Gönderme yapacaklarını biliyordum da direkt fragmanda göstereceklerini düşünmemiştim, hoş bir sürpriz olmuş. GTA 6'da, orijinal Vice City karakterlerini vb. göremeyiz çünkü ikisinin geçtiği evrenler farklı, çok gaza gelen arkadaşlar gelmesin öncelikle. Bundan daha fazla irili ufaklı bir sürü gönderme görmeye devam ederiz, ancak bu kadar.

GTA V'nin bir görevinde CJ ve dostlarına benzeyen 4 tane adamın bisiklet sürdüğünü görüyorduk, umarım bu tarz ince detaylarla yetinmez hikayeye de yedirirler. Önceki oyunlardaki karakterlerin, yeni oyunun hikayesine etki etmesi olayı güzel olurdu.

Gönderme yapacaklarını biliyordum da direkt fragmanda göstereceklerini düşünmemiştim, hoş bir sürpriz olmuş. GTA 6'da, orijinal Vice City karakterlerini vb. göremeyiz çünkü ikisinin geçtiği evrenler farklı, çok gaza gelen arkadaşlar gelmesin öncelikle. Bundan daha fazla irili ufaklı bir sürü gönderme görmeye devam ederiz, ancak bu kadar.
Phil aslında ana karakter sayılır. Çünkü görev yapmıştık ve Tommy'e silahlar açılmıştı. Bir de konuda belirtmedim ama fragmanın bir diğer kısmında Phil's Ammu-Nation yazıyor. Yani Phil'in Silah Dükkanı. Bu da aynı karakter olduğunu yüzde 90 doğruluyor gibi. Büyük ihtimalle en kötü oğlu falandır. Bence Tommy reis de en kötü ismi anılarak geçer.

Phil aslında ana karakter sayılır. Çünkü görev yapmıştık ve Tommy'e silahlar açılmıştı. Bir de konuda belirtmedim ama fragmanın bir diğer kısmında Phil's Ammu-Nation yazıyor. Yani Phil'in Silah Dükkanı. Bu da aynı karakter olduğunu yüzde 90 doğruluyor gibi. Büyük ihtimalle en kötü oğlu falandır. Bence Tommy reis de en kötü ismi anılarak geçer.

Kişiler ölür, nam kalır gibi. Umarım dediğiniz olur. Tommy reisi unutturmasın Rockstar.

Kişiler ölür, nam kalır gibi. Umarım dediğiniz olur. Tommy reisi unutturmasın Rockstar.
Aynen öyle, yarın başka bir konu planlıyorum. Bu fragmanda bahsedilen Brian Heder karakteri Tommy Vercetti'yle bağlantılı olabilir mi gibisinden. Birbirlerini çok andırıyorlar ve Brian köpek balığı desenli tişört giymiş : ) Tommy reis sevmezdi pek. Ama bakalım daha araştırıyorum.

Aynen öyle, yarın başka bir konu planlıyorum. Bu fragmanda bahsedilen brian heder karakteri tommy Vercetti'yle bağlantılı olabilir mi gibisinden. Birbirlerini çok andırıyorlar ve brian köpek balığı desenli tişört giymiş: ) tommy reis sevmezdi pek. Ama bakalım daha araştırıyorum.

Beni de etiketlerseniz sevinirim.