Detaylar
Kim cevapladı?ReloadingData 4
Yetkin
Sızıntılarda beğenmediğimi söylemiştim. Fragman yayınlandıktan sonra benimle aynı fikirde olan çok kişi var. Özellikle RDR 2'ye göre büyük gerileme olduğu fikri var insanlarda. Siz ne düşünüyorsunuz?
3D yapmak zaten saçma bence. O yolları bence ayırt etmekte zorlanır insan. Zaten şehir kalabalık.
ElonXMusk 60
Üstün
- Makaleler
- 1
3D yapmak sorun değil. HUD sorun gelmedi bana ben beğendim UI dışında.
Winner 79
Üstün
GTA V 360-PS3 minimapi bayağı sağlam.3D yapmak zaten saçma bence. O yolları bence ayırt etmekte zorlanır insan. Zaten şehir kalabalık.
ReloadingData 4
Yetkin
GTA V 360-PS3 minimapi bayağı sağlam.
Eki Görüntüle 276371
Bu şekil olmalı bence burası 3D'lik bir yer değil.
CanPatrioTic 32
Üstün
Bende pek güzel bulmadım belki geri dönüşlere göre elden geçirirler. Oyunu oynarken karar vermek daha iyi olur gibi. Çünkü GTA 5'inde map'i de sonradan güncelleme alıp değişmişti.
HUD'yi Miami temasına uygun olsun diye renkli yapmışlardır. Yadırgıyoruz sadece, alışınca güzel gelecektir. 3D GPS çok hoşuma gitti şahsen. Belki ayarlara opsiyonel seçenek eklerler.
Minimap hoşuma gitti benim.
Minimap genel olarak beğenilmiş gibi. Silah seçme ekranı evet biraz garip duruyor, sanki AI ile yapılmış sahte videolar gibi. Onun dışında sağ altta çıkanlar falan direkt RDR2’den alınmış zaten daha ilk dakikadan gözüme onlar çarpmıştı.
Winner 79
Üstün
Detay seviyesi az geldi minimapte. Apple Maps tarzı bir şey yapmışlar sanki.