THESANASATS 2
Başarılı
Bugüne kadar Sony'nin çıkardığı oyunlar dışında kaç oyunda dublaj var? Altyazıya bir şey demiyoruz günümüzde gitgide yaygınlaşıyor zaten Türkçe alt yazı. Arkadaş korsancıların bu sefer bahanesi ne olacak demiş bende ona fiyatları ve dublaj yok diye bahane ederler dedim. Herhangi bir alt yazı istenmesine karşı olumsuzluk göremiyorum yazdığımda. Orada bahsedilen insanların korsan oynayıp Türkçe alt yazıyı bahane etmesi ve o etkenin ortadan kalkıp şimdi bahanenin ne olacağı.
Hocam dediğini anlıyorum fakat Rockstar'ın iyi niyetli bir firma olduğunu düşünmüyorum hele ki konu Türkçe dil seçeneği olunca. Sebep korsan veya başka bir şey değil adamlar direkt sevmiyor bu bariz. Benim bildiğim korsan oynayacak insanların çoğu zaten maddi durumu yetmeyen insanlar, sadece bu oyuna özel tepki olarak korsan oynamayı düşünen de ciddi kitle var, onun dışında maddi durumu yetse bile korsan oynayacak kitle var her kitle aynı değil bazılarının sebepleri şirketin de politikaları göz önünde bulundurularak anlaşılır halde en azından benim gözümde öyle.