Minimum 1650 öneriliyordu fakat minimum native ayarlarda 1050 Ti oyunu rahatlıkla açabiliyor. Sahte bir durum yok bu arada arkadaş yayında taktığı kartların montajını tek tek gösteriyor.
Minimum 1650 öneriliyordu fakat minimum ayarlarda DLSS olmadan 1050 Ti oyunu rahatlıkla açabiliyor. Sahte bir durum yok bu arada arkadaş yayında taktığı kartların montajını tek tek gösteriyor.
Hocam ben tavsiye etmem akıcı bir şekilde oynayamazsınız, DLSS konusunda 1050 Ti "biraz." eski yani 10 yıl oldu sanırsam ve serisi GTX açıklıyor bunu, tavsiyem yeni bir bilgisayar almak 720p Low ayarlardan iyidir inanın bana.
Hocam ben tavsiye etmem akıcı bir şekilde oynayamazsınız, DLSS konusunda 1050 Ti "biraz." eski yani 10 yıl oldu sanırsam ve serisi GTX açıklıyor bunu, tavsiyem yeni bir bilgisayar almak 720p Low ayarlardan iyidir inanın bana.
Başlık biraz W*btekno başlıkları gibi yanıltıcı olmuş. Çok da rahatlıkla oynattığı söylenemez. 720p, low ayarlarda oynanıyor ve 60 FPS altında kalmış. YouTube'dan da baktım attığın şeye, 1080p çözünürlükte 20 FPS civarına düşüyor.
Başlık biraz w*btekno başlıkları gibi yanıltıcı olmuş. Çok da rahatlıkla oynattığı söylenemez. 720p, Low ayarlarda oynanıyor ve 60 FPS altında kalmış. YouTube'dan da baktım attığın şeye, 1080p çözünürlükte 20 FPS civarına düşüyor.