Shaderlar var diye değil miydi
Detaylar
Kim cevapladı?Stalker 2’yi 4070’li Laptopta oynuyorum ve oyuna 100 küsür GB’lı patch gelmeden önce ana bölgelerde kasıyordu deli gibi. Çıldıra çıldıra oyuna reset ata ata oynamıştım. Güncelleme gelince toparlamıştı.Sadece Sony oyunları değil günümüz oyunlarının çoğunluğu böyle.
Black myth Wukong.
Stalker 2
Star Wars Jedi survivor.
Alan Wake 2
Silent Hill 2 remake.
Cyberpunk 2077.
Böyle bir sürü oyun var. Yeni ekran kartlarına geçmemiz için zorluyorlar. TLOU ve Cyberpunk hariç hiçbiri RDR2 kadar iyi gözükmüyor benim gözümde. Zaten TLOU açık dünya değil. Cyberpunk'ın adam olması yıllar aldı. RDR2 her anlamda bunları tokatlar aynı zamanda da mütevazi sistemlerde de gayet iyi çalışır. İsteyince gayet yapılıyor.
NVIDIA'nın oyun firmalarıyla çalışmasından ötürü böyle. DLSS zorunlu oluyor. Oyun zaten iyi çalışırsa kimse DLSS açmaz. Bu yüzden sorunlu çıkartıyorlar.
Ne kadar sorunlu çıksalar da biz de oynuyoruz ne yapalım. Tekelleşme sorunu buna yapabilecek bir şey yok. Keşke çözülse boş yere mesela oyun çıktıktan sonra 100GB patch atmasa.
Bu iki oyun dışında da tonla oyun var. Tam sebebini bilmiyorum ama hepsinde ayrı bir sorun var. Silent Hill 2 de stutter sorunu vardı en son.
Stalker 2'yi 4070'li laptopta oynuyorum ve oyuna 100 küsur GB'lı patch gelmeden önce ana bölgelerde kasıyordu deli gibi. Çıldıra çıldıra oyuna reset ata ata oynamıştım. Güncelleme gelince toparlamıştı.
Ne kadar sorunlu çıksalar da biz de oynuyoruz ne yapalım. Tekelleşme sorunu buna yapabilecek bir şey yok. Keşke çözülse boş yere mesela oyun çıktıktan sonra 100GB patch atmasa.
Sürekli 50-100GB güncelleme yükleyemem açıkçası. 2-3 ay beklerim iyi-kötü oynanabilir hale gelince oynarım.
3700x diye biliyorum.PS5'in denk olduğu GPU 2070 galiba. İşlemcisi neye denktir?
Fiyat belli olmadı değil mi hala? Epic’te 1500TL diye haber görmüştüm geçenlerde. Tabii doğru mu yanlış mı bilemiyorum. Steam için 60 dolar fiyatından çıkar zaten bölgesel fiyatlandırma yapmıyorlar.
Dreamshox
Yetkin
GTX 1650 ilk oyunda 1080p high ayarlar 60 FPS veriyordu. 720p Very Low 30 FPS için GTX 1650 istemeleri abartı olmuş.
Eki Görüntüle 119821
Bu oyunun PC'ye gelmesi canımı yakıyor. 2 bin TL verdim keşke vermeseydim bilgisayardan daha güzel grafikte oynardım. PlayStation exclusive oyunu almak pişmanlık resmen. Sadece önceden oynama hakkına sahip oluyoruz.
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-