Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
580.97 kullanıyordum ekran kararması sorunu yaşamaya başladım. 576.88'e çektim bu sefer de GPU clock, Memory clock ve hotspot verileri okunmamaya başladı gözükmüyordu. 580.88'e geri çektim. Gene aynı şekilde ekranda kapanma sorunu var. Daha önce sorunla ilgili konu açmıştım. Şu an netleşti sorun drriverdan kaynaklı. Ekran bir anda kararıp fanlar %100'ün üstüne çıkıyor.

Sürüm 572.70 o da olmazsa 566.36'yı dener misin? Özellikle 572.70'in siyah ekran sorununu çözdüğü belirtilmiş. Denemekten zarar gelmez.

Hocam o sürümlere nasıl ulaşacağım en son 576'lar var çünkü NVIDIA'nın sitesinde. Bir de o sürümlerde hotspot verisi görmeme gibi sorunlar yaşar mıyım?

Hocam sorun çözülmüştü ama anlamadığım bir şekilde tekrar yaptı. O konuya çözüm verdiğimden beri yapmamıştı.

Ben o konuda da size söyledim, dönüştürücü kartın devre dışı kalmasına sebep olmaz, sizin kartınız devre dışı kalıyor, bunun da belli başlı sebepleri var ama bu sürücü değil, sürücüdeki siyah ekran sorunu sizdeki gibi değil.

Ben o konuda da size söyledim, dönüştürücü kartın devre dışı kalmasına sebep olmaz, sizin kartınız devre dışı kalıyor, bunun da belli başlı sebepleri var ama bu sürücü değil, sürücüdeki siyah ekran sorunu sizdeki gibi değil.

O nasıl bir sorun? Sadece kararıp geri mi geliyor? Sorun ne o zaman?

DDU ile driver ı temizle 566.14 ve 566.36 oyun için en stabil driver sürümleridir fakat eski oldukları için bug ve güvenlik açıkları bulundurur tavsiyem güncel sürücülerdir. Ekran kararma sorununu hdmı&dp kablo değiştirip başka yuvaya takmayı dene basit bir çözüm olabilir.

Hocam o sürümlere nasıl ulaşacağım en son 576'lar var çünkü NVIDIA'nın sitesinde. Bir de o sürümlerde hotspot verisi görmeme gibi sorunlar yaşar mıyım?

Manuel sürücü arama kısmına hangi windows sürümü kullanıyorsan seç bul de --> çıkan ekranda az aşağıda ''daha fazla sürüm görüntüle'' diye bir kısım var ona bas --> 572.70 orada mevcut önce onu deneyin. Daha eskisine buradan erişemezsiniz. Diğer önerdiğim 566.36 için yukarıda arkadaşın attığı linkten faydalanabilirsiniz.