En iyi sürücü, sistemine en uyumlu ve stabil çalışan sürücüdür. En iyisi en güncelidir diyemeyiz zira yeni sürümler bazen hata veya uyumluluk sorunları içerebilir. Özellikle eski donanımlarda yeni sürücü sorun çıkarabilir. Eğer sistemin stabil çalışıyorsa, acil bir ihtiyacın yoksa mevcut sürücüyle devam edebilirsin.

En iyi sürücü, sistemine en uyumlu ve stabil çalışan sürücüdür. En iyisi en güncelidir diyemeyiz zira yeni sürümler bazen hata veya uyumluluk sorunları içerebilir. Özellikle eski donanımlarda yeni sürücü sorun çıkarabilir. Eğer sistemin stabil çalışıyorsa, acil bir ihtiyacın yoksa mevcut sürücüyle devam edebilirsin.

Hocam ben de en yeni sürücüden başka daha iyi performans veren, daha iyi FPS veren bir sürücü var mı diye sordum zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de en yeni sürücüden başka daha iyi performans veren daha iyi FPS veren bir sürücü var mı diye sordum zaten.
Öyle mi sordunuz hocam? Niye görünmüyor peki yazdıklarınız? Üst mesajınızda bu minvalde bir açıklama göremedim ben. Dümdüz RTX 3060 için en iyi sürücü nedir diye sormuşsunuz.