Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
2 yıldır kullandığım GTX 1650 laptopum var. Artık bir masaüstüne geçmek istiyorum. İleride para biriktirip RTX 5050'ye geçmek istiyorum. Şu ilanla monitör dahil takasa gidebiliriz gibi laptop + 2000 TL ile. İşlemcisi iyi ama PSU markası Zoko imiş o beni biraz düşündürttü sizce mantıklı mı takas yapmak?
2 yıldır kullandığım GTX 1650 laptopum var. Artık bir masaüstüne geçmek istiyorum. İleride para biriktirip RTX 5050'ye geçmek istiyorum. Şu ilanla monitör dahil takasa gidebiliriz gibi laptop + 2000 TL ile. İşlemcisi iyi ama PSU markası Zoko imiş o beni biraz düşündürttü sizce mantıklı mı takas yapmak?
Laptop piyasası hakkında hiçbir fikrim yok ancak sistem monitör de dahil olduğu için "fena değil" gibi. Test ettirmeye yanaşmaması ne olursa olsun dezavantaj, test etmeden almanı önermem.
Laptopu satıp biraz üstüne koyup 20.000TL civarında 5600-RX6700 gibi bir sistem toplanabilir, monitör rezalet alınmaz 4000TL civarında daha iyi bir monitör bulunabilir.